Zavarna, ha a lassan 21 éves gyereked még egy napot sem dolgozott volna életében?
Figyelt kérdés
Gimiben 19 évesen végzett, az érettségit követő év őszén töltötte be a húszat. Azóta egyetemen tanul.2023. aug. 8. 13:20
2/16 anonim válasza:
Ha tanul, akkor nem.
Bár nekem a legtöbb ismerősöm, így is vállalt időnként valami nyári munkát. Én is dolgoztam. De nem dolgoztam végig a nyarat soha. 2-4 hetet dolgoztam csak.
Meg nyilván függ az anyagi helyzettől is. Ha a szülők is kuporgatnak, akkor szerintem illene a gyereknek dolgozni valamit, ha tud.
3/16 anonim válasza:
Nem zavart, amugy sem lett volna elvaras. Akkor sem, ha nem a jogon vegzett volna. Az o dolga a tanulas, nem, hogy mellette eljarjon meg valahova. De o az egyetemnek dolgozott kozben.
6/16 anonim válasza:
Engem az zavarna ha 23 éves kora előtt dolgozna a gyermekem. Ezek a korok nem arra vólak. Ha meg egyetemre jár akkor végkép ne...
7/16 anonim válasza:
Éhen nem hal, meg dolgozhat még eleget.
8/16 anonim válasza:
Így hogy tanul, nem. Nem lábat lógat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!