Lányom apjával van most pár napig X helyen,én itthon, de 21 éves lányom kérdezi hol voltam én X óráig.Nem mehetek sehova?
?
Nehogy már a 21 éves lányod mondja meg mikor hova mehetsz. De csodálkoznék is ha úgy értette volna...
Ez a kérdés egy katyvasz, teljesen értelmetlen. Ha nagyon ki akarom bogozni, akkor a kérdés első fele nem is releváns. A lányod az apjával van pár napig. Te otthon, de a lányod kérdezi, hogy hol voltál valamikor valameddig.
Na most... A lányod mi alapján gondolja, hogy nem voltál otthon, ha ő nem is ott tartózkodik? Bár azt írtad otthon vagy, szóval ez a része is értelmetlen. És amúgy miért ne mehetnél sehova? Ha nem vagy börtönben, márpedig nem, mert ott nem lehet internetezni, akkor bárhova mehetsz.
Bárhová mehetsz!
Gondolom, csak kíváncsi volt, hogy mit csinálsz. Ez életetek első beszélgetése?
"Nem mehetek sehová?"
Ez lehet érdeklődés is, meg számonkérés is. Hangsúlytól, megfogalmazástól függ.
Ha érdeklődés, azzal semmi gond nincs, ld. 4-es választ.
Ha számonkér, akkor meg nem a gyakorira kéne kérdést kiírni, hanem visszakérdezni, hogy "Miért kéne nekem egész nap itthon ülnöm?"
Megj.: akkor sem kell, ha otthon lenne veled a lányod. Nem kétéves, akit nem szabad egyedül otthon hagyni, nehogy bajt csináljon.
Ez az oldal pont erre lenne való.
Ugyanannyi karakter ide is begépelni a teljes sztorit, mint magánüzenetbe. És mivel névtelen vagy, nem is tudhatják meg ismerőseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!