Mit szólnál, ha ezt mondaná neked a 20 éves gyereked?
Figyelt kérdés
20 éves, dolgozik, de otthon él, kb egy hónap múlva költözik.
Azt mondaná, hogy "Fogd már be a pofádat, bmeg, senki nem kérdezte az agyhalott véleményedet"
A kontextus az, hogy hazaért este fél hétkor, mert meló után a barátaival lógott, leült vacsorázni, te meg beszóltál neki, hogy nem ilyenkor kéne enni, így is elég dagadt.
Hát, ha ilyen stílusban mondanék ilyet a munkából hazatérő fiamnak, akkor semmit sem szólhatnék a prosztó válaszra, mivel egyértelműen az én nevelésem.
2023. aug. 3. 22:22
2/33 anonim válasza:
El sem tudom képzelni a szituációt, mert tuti nem szólnék be a 20 éves, felnőtt gyerekemnek ilyen hülyeség miatt.
(Amúgy mikor kell vacsorázni, ha nem fél hétkor?)
2023. aug. 3. 22:23
3/33 anonim válasza:
Már ne is haragudj meg, de sem voltál azért szent 😂 Ha tudod hogy dolgozik, akkor ér haza amikor, nehogy már ne ehessen akkor amikor akar? eskü a pofámról leszakad a bőr egyesek mit le nem művelnek otthon. A fiad se volt szent, de egy ilyen beszólásra mit vártál? Lehet menni délutános műszakba aztan majd meglátjuk neked hogy esne ha majd este 9-10 kor érsz haza azt eszel, plusz még a megjegyzést tesznek a kinézetedre. Na majd várom a reakciót.
2023. aug. 3. 22:25
4/33 anonim válasza:
Lehet, hogy fogalmazhatott volna szebben, de valamennyire jogos. Hazaér este, lehet hogy egész nap alig evett, leül enni, erre odamegy a szülő, és a saját fiának beszól, hogy ne egyen... Főleg hogy fél hét az még bőven vacsoraidő (legalábbis nálunk normális ilyenkor enni). Eleve fogyni egyébként sem koplalással kell, van jobb módja is.
2023. aug. 3. 22:32
5/33 anonim válasza:
Bár nem vagyok híve a prosztó beszédnek, nem is művelem, de ebben az esetben nem szólnék semmit, mert hülye beszolasra ez volt a normális reakciója a fiadnak.
2023. aug. 3. 22:32
6/33 anonim válasza:
Bazz este fél 7-kor még a kétévesem sem érti néha, miért kell ilyem korán vacsorázni.
Pedig ő 5-kor kelti a családot...
2023. aug. 3. 22:36
7/33 anonim válasza:
#2 szerintem náluk reggelire van ebéd egy kis vacsorával 😂😂
2023. aug. 3. 22:37
8/33 anonim válasza:
Semmit: ugyanis ebben a pillanatban felébrednék, eszembe jutna, hogy nincs 20 éves gyerekem, de ha lenne is, soha nem szólnék hozzá ilyen paraszt stílusban.
2023. aug. 3. 22:39
9/33 anonim válasza:
Miért, te fényevő vagy?
Szegény gyerek, csoda hogy kibírt melletted 20 évet.
2023. aug. 3. 22:47
10/33 anonim válasza:
Hát, ha valaki ilyet mond, akkor valszeg nem az első ilyen jellegű beszólás volt a mutter részéről, hanem a sokadik. Érthető, hogy idővel megunja az ember.
Gondolom a "nem ilyenkor kell enni" megszólalás onnan jön, hogy vannak emberek, akik azt hiszik, hogy este hat után enni baj, elhízást okoz. Az én családomban is vannak ilyen degeneráltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!