Anyám tényleg ekkora ribi?
hétvégén átjött a legjobb barátnője este, csajos estéztek. Én fent voltam a szobámban, de éjfél körül felébredtem és kimentem a wc-re, akkor hallottam hogy anyum sztorizgat. Azt tudni kell róla, hogy nagoyn fiatalon teherbe esett velem, 16 volt, most 31, faterom lelépett már az elején így egyedül és a nagyi neveltek fel. A lényeg, hogy anyám szingli elvileg már évek óta. Legalábbis ezt hittem. Kihallgattam őket és kiderült hogy van egy fuck-buddy az életében akit tinderen szedett össze és csak 25 éves. Ecsetelte, hogy legutóbb a srác beszervezte a haverját is, hármasban csinálták. Az undi részleteket nem is írom le inkább.
Nekem ezt nagyon keményt volt hallgatni mert eddig az a kép élt a fejemben róla hogy egy szigorú, kicsit konzervatív szülő aki mindent megtesz hogy megóvjon engem a saját hibáitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!