Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám tényleg ekkora ribi?

Anyám tényleg ekkora ribi?

Figyelt kérdés

hétvégén átjött a legjobb barátnője este, csajos estéztek. Én fent voltam a szobámban, de éjfél körül felébredtem és kimentem a wc-re, akkor hallottam hogy anyum sztorizgat. Azt tudni kell róla, hogy nagoyn fiatalon teherbe esett velem, 16 volt, most 31, faterom lelépett már az elején így egyedül és a nagyi neveltek fel. A lényeg, hogy anyám szingli elvileg már évek óta. Legalábbis ezt hittem. Kihallgattam őket és kiderült hogy van egy fuck-buddy az életében akit tinderen szedett össze és csak 25 éves. Ecsetelte, hogy legutóbb a srác beszervezte a haverját is, hármasban csinálták. Az undi részleteket nem is írom le inkább.

Nekem ezt nagyon keményt volt hallgatni mert eddig az a kép élt a fejemben róla hogy egy szigorú, kicsit konzervatív szülő aki mindent megtesz hogy megóvjon engem a saját hibáitól.

2023. aug. 1. 08:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
30%
Sztm is ribi...tartós párkapcsolatban oké, de mindenféle jött ment alakkal 3asban, az nekem ribi. 42F
2023. aug. 4. 14:49
 22/22 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
100%
21: ha a kérdező apjáról derülne ki ilyesmi akkor gondolom csak legyintenél, nem mondanád hogy hímringyó...
2023. aug. 4. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!