Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám tényleg ekkora ribi?

Anyám tényleg ekkora ribi?

Figyelt kérdés

hétvégén átjött a legjobb barátnője este, csajos estéztek. Én fent voltam a szobámban, de éjfél körül felébredtem és kimentem a wc-re, akkor hallottam hogy anyum sztorizgat. Azt tudni kell róla, hogy nagoyn fiatalon teherbe esett velem, 16 volt, most 31, faterom lelépett már az elején így egyedül és a nagyi neveltek fel. A lényeg, hogy anyám szingli elvileg már évek óta. Legalábbis ezt hittem. Kihallgattam őket és kiderült hogy van egy fuck-buddy az életében akit tinderen szedett össze és csak 25 éves. Ecsetelte, hogy legutóbb a srác beszervezte a haverját is, hármasban csinálták. Az undi részleteket nem is írom le inkább.

Nekem ezt nagyon keményt volt hallgatni mert eddig az a kép élt a fejemben róla hogy egy szigorú, kicsit konzervatív szülő aki mindent megtesz hogy megóvjon engem a saját hibáitól.

2023. aug. 1. 08:41
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
23%
Hát én is így voltam a húgommal kapcsolatban. Nem tudom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Egy világ omlott össze bennem. Ez nagyjából két hete történt, és azóta, egész egyszerűen olyan, mintha egy idegen lenne.
2023. aug. 1. 09:01
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Attól nem ribi, hogy van szexuális élete. Ráadásul, ha jól értem, nem is hord haza mindenféle pasit, hanem diszkréten intézi. Felnőtt nő, fiatal, nem kell zárdába vonulnia. Nyilván neki is szüksége van valamiféle kapcsolatra.

Viszont nekem a 3-as nem fér bele, nekem az már sok. Ezen én is kiakadnék. De bármi más esetében is.

Tanulság: Nem kell kihallgatni a szülő beszélgetését!

2023. aug. 1. 09:22
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem ribi, csak szeretnék élvezni az életét, vannak vágyai.
2023. aug. 1. 10:02
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
A világon semmi gond nincs ezzel, és egyébként a világon semmi közöd nincs hozzá. Még csak 31 éves, miért ne élvezhetné ő is az életet, úgy ahogy neki jó?
2023. aug. 1. 11:02
 5/22 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
62%
Ne légy olyan mint egy zárdából most szökött apáca. Anyad tök normális.
2023. aug. 1. 11:15
 6/22 anonim válasza:
40%
Jaja, teljesen normális egy hármas egy anyukával...
2023. aug. 1. 11:17
 7/22 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
48%

Igen, az. A szex, a vágyak, és azok etikus kiélése normális. Az adott szituációban mindannyian felelős felnőttként voltak jelen, élvezték, a világon senkinek nem ártottak vele. Az pedig elég probléma, ha valaki a szexet "undinak" éli meg. Érdemes egy szexuálpszichológussal beszélni erről. A kérdés alapján a kérdező egy 11 éves szintjén van 15 éves létére.

Bármilyen meglepő, az emberek szexelnek, és nem kizárólag gyereknemzés céljából az életükben néhányszor. Igen, anyád is. Igen, a szomszéd Piri néni is. Igen, mindenki aki szembe jön veled az utcán. Nem kéne hogy ennyire kiborítson a tény.

Nyilván az ember nem szívesen hallgatja a saját szülei szexuális életének részleteit, de ilyenkor nem hallgatózni kell, hanem visszamész a szobádba és alszol tovább, nem pedig kiborulsz. Legalábbis normal esetbe. Néhány év múlva lesznek neked még cifrább élményeid is..m

2023. aug. 1. 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Elég beteges hogy ezt te rendesen kihallgattad. Nem rád tartozik, nem veled beszélte meg. Inkább ez az undorító és elég sok kérdést felvet.
2023. aug. 1. 11:37
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

"Nekem ezt nagyon keményt volt hallgatni mert eddig az a kép élt a fejemben róla hogy egy szigorú, kicsit konzervatív szülő aki mindent megtesz hogy megóvjon engem a saját hibáitól."

igen attol hogy gyerekkent gyereket vallalj te nagyon okos nem pedig attol hogy szexelj

2023. aug. 1. 11:41
 10/22 anonim ***** válasza:
58%
Egészségére. Megtanultad a leckét, ne hallgatózz.
2023. aug. 1. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!