Az anyám miért lett olyan mint egy tini?
Hát, normális is meg nem is. Abból a szempontból normális, hogy fülig szerelmes, végre megtalálta álmai pasiját, és az egy őrült állapot. Abból a szempontból meg nyilván nem, hogy ő elsősorban anya, és te kell, hogy legyél a legfontosabb a számára. Tanács? Hát, nehéz? Részben törődj bele, fogadd el, vagyis értsd meg, hogy most ez van, de azért teljesen ne fogadd el, és időről időre folyamatosan fejezd ki neki az igényeidet és rosszallásodat. A két nyaralás közül minimum az egyikre vinniük kellett volna.
Hamarosan felnősz, és úgyis elköltözöl. A pasi tartóssága meg ismeretlen.
"na most az a helyzet hogy ők nyáron kettesbe nélkülem megjárták Dubait, most mennek olasz országba 1hétre Dubaiba is egy hetet voltak ugy hogy megse kerdeztek hogy van e kedvem menni"
. Ja, tipikus prgram egy tininél, hogy kiugranak Dubaiba. Velem is sokszor megesett.
Vicett félretéve: igazából Te azt kérdezd, hogy anyád, annak elleneére, hogy az anyád, miért lehet szerelmes. Hát, azért, mert amellett, hogy az anyád, még nő is. Örülj a boldogságának, és fogadd el, hogy szeretne kettesben tölteni időt a párjával.
Nem vagy már annyira ráutalva, hogy feltétlenül közös programokat kel csinálnotok, ugyanakkor persze jelezd neki rendszeresen, hogy időnként lenne rá igényed.
Attól még, hogy 16 éves a kérdező, lehet igénye arra, hogy eltöltsön némi időt az anyjával. Vagy olyan nagy kérés, hogy menjenek el fagyizni az anyja barátja nélkül? Valószínűleg még friss a kapcsolat, nyilván a kérdező anyja szeretne minél több időt az új barátjával kettesben tölteni, azonban elég gáz, ha a gyerekét emiatt háttérbe szorítja.
Nem vagyok sokkal idősebb a kérdezőnél (20 éves vagyok), de nekem is van igényem beszélgetni meg elmenni ide-oda a saját anyámmal, kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!