Normális anyam van?16/l Úgy megszoritott hoyg kék zöld a karom? És mikor kérdezte mi ez? Nem hitte el hoyg ő csinálta!!!
Viszapofaztam neki
Kialtam az igazamert ami neki nem tetszett
Ne csináljatok már úgy, mintha normális dolog lenne a testi fenyítés!
Van olyan, amikor a másik nem érzi, hogy mekkora erővel szorít. Nekem például érzékeny bőröm van, gyakran belilul, ha párom egy lehelettel is erősebben fog meg. Sosem hiszi el, hogy ő volt, de én nyilván tudom. De ez nyilván nem egy veszekedésnél alkalmazott szorítás vagy rángatás.
Szerintem Anyukád se érezte, hogy messzire ment, nem hiszem, hogy ezt akarta. Attól ő még lehet normális, ez a cselekedete viszont nem volt az.
6-os Jézusom, miről beszélsz? Egy gyerek választhat, hogy vagy tűri a fenyítést vagy állami gondozásba megy?!
2004 óta tilos bántalmazni a gyerekét a szülőnek! Az a szülő bizonyítványa, ha másképp nem megy neki a nevelés. Soha nem ütöttem meg egyik gyereket se és mégis normális emberek lettek.
Egy kamasz nyilván visszabeszél, de még te is képes vagy rá, ha dolgozik az igazságérzeted jól nevelt felnőttként. Erre akkor se a bántalmazás a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!