Meztelenkedő apa a házban, mit tudok vele kezdeni hogy ne sértsem meg?
Apa 52 éves, pocakos, szőrrel teli + feszült a kapcsolatunk, az első szavamban keresi a beszólás gyanúját és támad rögtön. De a legundorítóbb gond hogy fecskealsónadrágban mászkál a házban mindig minden egyes nap, nyáron met meleg van, télen mert hideg van (fűtünk mint a hülye), nem is akármi hanem egy ilyen kis bugyi, vakarássza vagát meg ilyene na és a bűz....
22/N vagyok, itthon lakok még, igen nyár van, melegem van, de ha egy hasonló ruhában pl monokiniben mászkálnék/tangában büdösen és izzadva a közös térségben, hogy testszene neki.
Akárhányszor felhozom a témát diplomatikus módon, toleranciával az én oldalamról, mindig megsértődik, hogy valami normláisat hordjon, hogy ne szúrja ki a szemem a műszere meg a szőrős ...-be.
Mi van ha átjönnek hozzám, nekem full kellemetlen lenne. Nagyon gáz...
Fú, nekem az egyik barátnőm apja ilyen. Esélytelen megértetni vele a dolgot, pedig ő legalább nem igénytelen annyira hogy áradjon belőle a bűz. Viszont ez a fecske-szőrös test-sörhas + fészekrakásra már tökéletesen alkalmas arcszőrzet kombináció nem túl kellemes látvány. Pedig alapvetően az egész család igényes, számára ez a norma, neki így kényelmes. Viszont én akárhányszor náluk vagyok, számomra ez irtó kellemetlen, mert néha már nem tudom hova nézzek. Sajnos a nappalin keresztül szükséges bejutni a barátnőm szobájába, így elkerülhetetlen annak a látványa, amikor ebben a csodálatos outfitben hever az ágyon és hát hadd ne részletezzem, a lényeg hogy kényelembe helyezi magát. No az akkor végképp csodás látvány.
Tehát egy 50 pluszos férfival, aki ráadásul valószínűleg makacs is, ezt már nem fogod tudni megértetni. Neki ez a normális. A saját szagát pedig valószínűleg már megszokta/nem érzi.
A tekinteted probáld inkabb fentebb helyezni. Valtozni nem fog, csak otthon ilyen igenytelen? Munkába hogy megy, nyilvan ott nem csak az izzadsag szag van, bar az is nyilvan eleg.
Mond neki, h furodjon tobbszor.
Keruld ahogy tudod, bar ha telen nyaron ilyen...
A masik otletem ami drasztikusabb, h dobd ki a regi ruhakat. Vegyel neki ujakat, ami esetleg jobban illeszkedik ra, nem log ki ez az. Kenyelmes es laza is. Van akinek csak egy loket kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!