Meztelenkedő apa a házban, mit tudok vele kezdeni hogy ne sértsem meg?
Apa 52 éves, pocakos, szőrrel teli + feszült a kapcsolatunk, az első szavamban keresi a beszólás gyanúját és támad rögtön. De a legundorítóbb gond hogy fecskealsónadrágban mászkál a házban mindig minden egyes nap, nyáron met meleg van, télen mert hideg van (fűtünk mint a hülye), nem is akármi hanem egy ilyen kis bugyi, vakarássza vagát meg ilyene na és a bűz....
22/N vagyok, itthon lakok még, igen nyár van, melegem van, de ha egy hasonló ruhában pl monokiniben mászkálnék/tangában büdösen és izzadva a közös térségben, hogy testszene neki.
Akárhányszor felhozom a témát diplomatikus módon, toleranciával az én oldalamról, mindig megsértődik, hogy valami normláisat hordjon, hogy ne szúrja ki a szemem a műszere meg a szőrős ...-be.
Mi van ha átjönnek hozzám, nekem full kellemetlen lenne. Nagyon gáz...
Ne majomkodj már, attól, hogy valaki fecskét hord, még nem lesz büdös. Az én férjem is azt szereti, utálja a boxert, és elég sokan vannak még így.
És oké, menj a francba, nem tart vissza senki.
32
És te ugyanazt mutogatod a gyerekeidnek ha van mint a férjednek? Undorító..
Könyörgöm mi ez a sok felfogású ember????????
És te ugyanazt mutogatod a gyerekeidnek ha van mint a férjednek? Undorító..
Mi van??? Elmentek otthonról???
Én forgatom ki??? Olvasd már el, mekkora marhaságot írtál... mit mutogatok???
Azt írtad, azért büdös, mert fecskét hord.
Erre írtam, hogy a férjem is, mégse büdös.
Beteg vagy.
Off
"EZ ilyen.... fecskeszerű nemtom mi. Borzasztó. ÉS ezért árad a bűz."
Ettől nem árad a bűz. Ha szerinted igen, ugye az életben nem volt és nem is lesz rajtad se tanga, se francia bugyi, se normál slip, vsak nagyi felé magasderekú bugyi
37
És nem fürdik vagy mosakszik.
Ez a kettő együtt simán olyan halált okoz mint a mustárgáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!