Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges hogy a párom csak...

Lehetséges hogy a párom csak hármasban szeretné tölteni az 1.karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van egy fiam az előző házasságomból,aki nagyon jól kijön a mostani párommal.Minden 2.karácsonyt az apjánál tölt,de mivel a közös gyerekünknek ez lesz az 1.karácsonya,cseréltem a volt férjemmel,hogy mind a 4en együtt legyünk.A párom olyan furcsán nézett amikor ezt megmondtam.Tudom,hogy szereti a fiam,ezért sem értem nagyon ezt a reakciót.Mit gondoltok erről?

2023. júl. 21. 16:45
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Lehet előtte vele kellett volna egy megbeszélned, utána cserélni a volt férjeddel.

Vagy csak nem érti a témát így júliusban.

2023. júl. 21. 22:05
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk amilyen emssze van még karácsony....
2023. júl. 21. 22:07
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Bammeg. Nyár van. De te már a karácsonyon pörögsz?

🤦 Miért?!

2023. júl. 21. 22:32
 34/49 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, te ennyire csökkent értelmű vagy?

Minek írtál ki kérdést erről, ha a férjed megmondta?

#13: "Szerintem azért nézett furcsán, mert b+ július van, és már a karácsonyon pörögsz..."

#14 (kérdező kommentje): "Igen ezt mondta is"

2023. júl. 21. 22:32
 35/49 anonim ***** válasza:
98%

Hát rohadjak meg ha értem a világot.

Emberek, ahelyett, hogy a PÁRJUKAT kérdeznék meg, inkább feltesznek kérdést arról, hogy mire gondolhatott a PÁRJUK. Emberek már most a karácsonyon pörögnek JÚLIUSBAN a nyár kellős közepén. Emberek a válaszolókba nagy pofával képesek beleállni, de egyetlen kérdést nem mernek nyíltan feltenni a való életben a saját párjuknak.

Vannak bajok.

2023. júl. 21. 22:46
 36/49 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te nem vagy észnél. Megkérdezted, miért nézett hülyén. Ő válaszolt. Az volt a baja, hogy már júliusban a karácsonnyal foglalkozol. Nincs semmi baja azzal, hogy legyetek négyen karácsonykor. Most akkor mi a bajod pontosan? Nem hiszel a férjednek, vagy mi?
2023. júl. 22. 06:52
 37/49 anonim ***** válasza:
84%

Mivel szoktunk beszélgetni,tudom,hogy szereti. - mondani meg bármit lehet :D

Mostohaanyám is "szeretett" - legalábbis apámnak állandóan ezt hazudta, a valóság ezzel szemben meg egy icipicit más, csak annyi gerince nem volt, hogy közölje vele, ne hozd már ide a gyerekedet, mert látni sem bírom.

Szóval nem értem, miért veszed készpénznek, hogy "azt mondta, hogy". Hát bmeg nyilván nem vallja be, hogyha esetleg a háta közepére nem kíván egy számára IDEGEN gyereket.

2023. júl. 22. 08:38
 38/49 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként számomra félelmetes, hogy egy kapcsolatban ELŐBB beszélsz a volt férjeddel, aztán kész tények elé állítod a jelenlegi hapsit.

Hát, bocs, de ha engem ennyire becsülnél, hogy a hátam mögött rendezkedsz nem sokáig lennék veled, mert ez nagyon sunyi viselkedés.

2023. júl. 22. 08:40
 39/49 anonim ***** válasza:
79%

Aha, máris flexizel, vagy ő tagad következetesen.

Az előzőleg leírtak alapján 1000%, hogy a gyerekeddel van a baja. Nyilván nem mondja meg, de mit szeressen egy hozott gyereken úgy őszintén? Nem rosszból kérdezem, ez színtiszta érzelmi logika. Te sem szeretnéd messze annyira az ő gyerekét, ha lenne, és ezzel semmi baj, egyébként.

2023. júl. 22. 08:43
 40/49 A kérdező kommentje:
Nem,nincs baja a gyerekemmel,mindig is igazi apaként bánt vele.A biológiai apja tanulhatna tőle.Mit szeressen benne?Hogy egy aranyos,kedves gyerek aki szintén szereti és jó hozzá.De igazából nincs is oka.A szeretet akkor igazi,ha csak jön magától.
2023. júl. 22. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!