Lehetséges hogy a párom csak hármasban szeretné tölteni az 1.karácsonyt?
Lehet előtte vele kellett volna egy megbeszélned, utána cserélni a volt férjeddel.
Vagy csak nem érti a témát így júliusban.
Bammeg. Nyár van. De te már a karácsonyon pörögsz?
🤦 Miért?!
Kérdező, te ennyire csökkent értelmű vagy?
Minek írtál ki kérdést erről, ha a férjed megmondta?
#13: "Szerintem azért nézett furcsán, mert b+ július van, és már a karácsonyon pörögsz..."
#14 (kérdező kommentje): "Igen ezt mondta is"
Hát rohadjak meg ha értem a világot.
Emberek, ahelyett, hogy a PÁRJUKAT kérdeznék meg, inkább feltesznek kérdést arról, hogy mire gondolhatott a PÁRJUK. Emberek már most a karácsonyon pörögnek JÚLIUSBAN a nyár kellős közepén. Emberek a válaszolókba nagy pofával képesek beleállni, de egyetlen kérdést nem mernek nyíltan feltenni a való életben a saját párjuknak.
Vannak bajok.
Mivel szoktunk beszélgetni,tudom,hogy szereti. - mondani meg bármit lehet :D
Mostohaanyám is "szeretett" - legalábbis apámnak állandóan ezt hazudta, a valóság ezzel szemben meg egy icipicit más, csak annyi gerince nem volt, hogy közölje vele, ne hozd már ide a gyerekedet, mert látni sem bírom.
Szóval nem értem, miért veszed készpénznek, hogy "azt mondta, hogy". Hát bmeg nyilván nem vallja be, hogyha esetleg a háta közepére nem kíván egy számára IDEGEN gyereket.
Egyébként számomra félelmetes, hogy egy kapcsolatban ELŐBB beszélsz a volt férjeddel, aztán kész tények elé állítod a jelenlegi hapsit.
Hát, bocs, de ha engem ennyire becsülnél, hogy a hátam mögött rendezkedsz nem sokáig lennék veled, mert ez nagyon sunyi viselkedés.
Aha, máris flexizel, vagy ő tagad következetesen.
Az előzőleg leírtak alapján 1000%, hogy a gyerekeddel van a baja. Nyilván nem mondja meg, de mit szeressen egy hozott gyereken úgy őszintén? Nem rosszból kérdezem, ez színtiszta érzelmi logika. Te sem szeretnéd messze annyira az ő gyerekét, ha lenne, és ezzel semmi baj, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!