Lehetséges hogy a párom csak hármasban szeretné tölteni az 1.karácsonyt?
"de mivel a közös gyerekünknek ez lesz az 1.karácsonya,cseréltem a volt férjemmel,hogy mind a 4en együtt legyünk"
. Oszt mír?
Nem igazán értem a logikát.
"ezért sem értem nagyon ezt a reakciót"
. Hát, ha már egy gyereket megszültél neki, egy kérdés is belefér.
Persze megpróbálkozhatunk a gondolatolvasással is, meg mindenféle genyóságot kombinálni, hogy pl. most a közös gyerek után már nem olyan fontos az előző házasságodból jövő gyerek stb.
- Mi értelme van egy kevesebb mint 1 éves gyerek karácsonyozásának? Fel sem fogja, hogy mi van.
- Az, hogy a férjed elviseli a gyereked, nem jelenti azt, hogy szereti is. Nem értem, a nők miért képzelgik, hogy az új kani szereti az utánfutót. Mit szeressen rajta?
- Manapság nem divat a családokban beszélgetni egymással?
Hidd el nem ugy szereti mint a sajatjat barmennyire faj neked. En is egyedül nevelem a gyerekem, tetszik vagy nem a ferfiaknak igenis utánfutó.
Meg valami, 1 ev alatti gyerek meg nem tudja fel fogni a karacsony lenyeget sajnos
A Karácsony 2 napos, plusz ott a szenteste is. Miért nem lehet egyik nap nálatok, másik nap apjánál a gyerek?
Amúgy meg elhiszem, hogy szereti, de most már van sajátja is, akit jobban szeret.
De ezt miért nem tőle kérdezed meg?
Csak nekem lenne az az első gondolatom, hogy a férjem arcán meglátok valami érzelmet, amit nem értek, akkor megkérdezem, hogy mi a gond?
Sajnos ha ennyire nem tudtok egymással kommunikálni, akkor vagy A) megtanultok, de gyorsan ám vagy B) megindultok a lejtőn lefelé.
Én a helyedben a kommunikációt fejleszteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!