Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges hogy a párom csak...

Lehetséges hogy a párom csak hármasban szeretné tölteni az 1.karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van egy fiam az előző házasságomból,aki nagyon jól kijön a mostani párommal.Minden 2.karácsonyt az apjánál tölt,de mivel a közös gyerekünknek ez lesz az 1.karácsonya,cseréltem a volt férjemmel,hogy mind a 4en együtt legyünk.A párom olyan furcsán nézett amikor ezt megmondtam.Tudom,hogy szereti a fiam,ezért sem értem nagyon ezt a reakciót.Mit gondoltok erről?

2023. júl. 21. 16:45
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
95%
Akkor kérdezd meg, miért vágott hülye pofát, mást nem tudsz.
2023. júl. 21. 18:51
 22/49 anonim ***** válasza:
96%

Azért írtam, hogy több napos a karácsony, mert így lehetnétek csak 3an is meg 4en is (kis kompromisszum, bár régen rossz, ha a párodnak erre van igénye) és a gyerekednek sem kellene az egész karácsonyt az apja nélkül tölteni.

Hogy ki kit szeret jobban, annak meg azért van köze hozzá, mert a párod nyilván a sajátját szereti jobban, őt helyezi előtérbe és azért akar hármasban karácsonyozni, ha valóban így van, mert ugye nem tudjuk biztosan.

2023. júl. 21. 19:01
 23/49 anonim ***** válasza:
84%

Mostoha apa, mire vársz?

Jó szemmel nézze, hogy ragaszkodsz az elsõ gyerekedhez is, miutan szültél neki?

Már eleget tette a jó fejet belefaradt

Nemhiaba a nepmesékben is sok mese szól a mostoháról.

A svedek úgy mondjak hogy ”plastmamma”, ”plastpappa”, azaz plasztik, nem igazi. Még veletlenul sem.

Szerintem is fontos hogy a karacsonyt egyutt töltsed a gyerekeiddel.

Maskepp a nagyobbik gyerek elöbb utóbb kizarva erzi majd magat , mert gondolom, hogy a mostoha apa majd egyre ritkabban akarja latni a közös programokon.

En az biztos a sajat vérem nem tagadnám meg egy phasz miatt, aki ma van, holnap nincs

Légy résen

2023. júl. 21. 19:17
 24/49 anonim ***** válasza:
85%
Mert egy tini(?) gyereknek minden álma, hogy még karácsonykor is egy visító babától csengjen a füle... A pasasod meg azért vág pofákat mert gondolom tudja, hogy csak minden második évben van a gyereked nálad szentestén, most meg fura neki, hogy tavaly is itt volt a gyereked, meg most is. Ez nem rakétatudomány. Amúgy meg az helyett, hogy itt ventilálsz, meg a válaszolókat piszkálod a véleményükétt ülj le életed második (de lehet nem utolsó) szerelmével oszt kérdezd meg tőle, hogy most mi van. Ha már úgyis szültél neki, egy kérdés belefér. Bár úgyse kérdezel te semmit meg, mert úgyis tudod a választ és fájna azt hallani, hogy a sajátját jobban szereti, mint az idegen gyereket. Ne, ne áltasd magad, a sajátja lesz mindig az első.
2023. júl. 21. 19:21
 25/49 anonim ***** válasza:
88%

A te gyerekednek, az elsőszülöttnek az erdekeit csak te tudod szem elött tartani, a mostoha apàtól ezt ne várd, nem az ő dolga. Es ritka az a kedves , szeretetteli ember, aki jó lenne annyira es megértő

Majd idővel sajnos azt akarja elérni, hogy egyre jobban elmarja a mostoha gyerekét mellőled, odafigyelne, hogy véletlenül pont úgy alakuljon. Eszre se fogod venni es a “nagy” gyerek majd az apánál lesz egeszidőben.

Majd az apanal is lesz gyerek, ő meg sehol nem lesz, se nalad se a masik szülőnél. Így járt

2023. júl. 21. 19:24
 26/49 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg egyértelmű a helyzet. Most, hogy van már saját gyereke tőled a fickónak, úgy érzi így vagytok egy család. a hozott gyerekedet biztosan jóval kevésbé szereti, mint a sajátját. És örült volna neki, hogyha elviszi az apja, te meg bekavartál. Ha tetszik, ha nem, ez így van. Írom ezt nőként.
2023. júl. 21. 19:25
 27/49 anonim ***** válasza:
3%

Ja, persze, ti okosak, akik arra biztatjátok, hogy “hát kérdezd meg tőle “ majd a mostoha apa biztos megmondja a valóságot nem, hogy “ reméltem hogy idén nem zavar be a karácsonyba a régi gyereked, mert mar megvan az új akivel foglalkozz “

Csomó füvező! “HAt nem latom a logikát a kérdésedben”

Szívjatok kevesebbet !

2023. júl. 21. 19:27
 28/49 anonim ***** válasza:
91%

Ja, persze nálatok nem ez a helyzet, a te “pàrod” a kivétel aki jóságos.

Majd meglatjuk, hanyszor fogja előadni, hogy a kicsire féltékeny a nagy, ő úgy latta , stb

2023. júl. 21. 19:45
 29/49 anonim ***** válasza:
92%

"Azt már leírtam,hogy mind a 4en együtt legyünk ezéven.Hogy a nagyobbik fiam a testvérével lehessen."

. Akkor ez most már minden évben így lesz?

2023. júl. 21. 20:06
 30/49 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem.Meglepődött,hogy már most a karácsonnyal foglalkozok.És egyetért velem,mert a nagyfiamnak ez sokat jelentene.Nagyon szereti a kistestvérét.
2023. júl. 21. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!