Lehetséges hogy a párom csak hármasban szeretné tölteni az 1.karácsonyt?
Figyelt kérdés
Van egy fiam az előző házasságomból,aki nagyon jól kijön a mostani párommal.Minden 2.karácsonyt az apjánál tölt,de mivel a közös gyerekünknek ez lesz az 1.karácsonya,cseréltem a volt férjemmel,hogy mind a 4en együtt legyünk.A párom olyan furcsán nézett amikor ezt megmondtam.Tudom,hogy szereti a fiam,ezért sem értem nagyon ezt a reakciót.Mit gondoltok erről?2023. júl. 21. 16:45
11/49 anonim válasza:
Akkor ezekszerint mégsem szereti annyira a gyerekedet,ha számodra fura volt a reakciója. De ez majd úgyis kiderül,ahogy cseperedik a közös gyerek. Majd fokozatosan elfogja marni mellőled,hogy csak a közössel foglalkozz.
12/49 A kérdező kommentje:
18:14..ekkora sületlenseget már rég hallottam,sosem hagynám senkinek a gyerekemet,akkor az apuka maradna egyedül.
2023. júl. 21. 18:18
13/49 anonim válasza:
Szerintem azért nézett furcsán, mert b+ július van, és már a karácsonyon pörögsz...
14/49 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondta is
2023. júl. 21. 18:39
15/49 anonim válasza:
"De nem értem hogy jön az ide,hogy mennyire szereti a saját gyerekét és mennyire a fiamat.Mi köze ennek a kérdésemhez?"
Hát mert kb. ebben rejlik az egész lényege.
16/49 anonim válasza:
Oké, és ilyen elven minden évben cserélni fogsz a volt férjeddel?
17/49 A kérdező kommentje:
Neharagudj de nem értelek 18:40
2023. júl. 21. 18:42
18/49 A kérdező kommentje:
18:41...nem,mivel több első karácsony nem lesz
2023. júl. 21. 18:43
19/49 anonim válasza:
Eskü, tényleg nem tudom, hogy most a h...ét játszod, vagy tényleg nem érted.
Én voltam hasonló helyzetben, mint a férjed, a gyerekét elviseltem, de a közös gyerekünk születése után zavaró tényező lett számomra, ez az igazság (ettől még jó képet vágtam hozzá).
Egyébként többen ezt próbálták itt magyarázni neked virágnyelven.
20/49 A kérdező kommentje:
Nálunk nem erről van szó
2023. júl. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!