Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan építsem le anyámat...

Hogyan építsem le anyámat végleg? Folyton jár a nyakamra.

Figyelt kérdés

Anyámmal sose volt jó kapcsolatom, sose szeretett normális módon, bántott szavakkal és fizikailag is. A gyerekkoromat traccsra vágta rendesen.

Elköltöztem otthonról albérletbe.

Állandóan beállít, mindennap felhív. "Munka után beugrok egy kávéra", de én ezt nem akarom, és akkor leszégyenít a barátaim előtt. Hozza ide állandóan a banánt, a sajtot, vesz nekem pulóvert, és amikor ráförmedek, hogy hagyjon békén, ne jöjjön ide, akkor jön a leszégyenítés. Apukámmal se tartom emiatt a kapcsolatot, mert mindig anyám pártját fogja, sose állt ki mellettem, se a tesóm mellett anyámmal szemben. Tőle is kapom a fejmosást, hogy engedelmeskedjek anyámnak, mert rajtuk csattan otthon az ostor (anyám rajtuk tölti ki, hogyha elhajtom a búsba).

Legutóbb elmondta az exem anyjának, hogy pszichológushoz járok, csakhogy kicshesszen velem. Arról se nagyon tud semmit, mert teljes hírzárlat volt mindennel kapcsolatban, hogy ne használjon fel ellenem semmit. De amíg együtt laktunk, lehetetlenség volt mindent titkolni. Itt laknak a barátaim, itt van ismeretségi köröm, itt laknak unokatestvéreim is, én nem akarok elköltözni innen. Nem érti meg, hogy hagyjon békén, mindig felkeres.

2023. júl. 21. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ne engedd be a lakásba.
2023. júl. 21. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem engeded be, nem veszed fel neki a telefont.
2023. júl. 21. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem is értem kérdést. Ha felhív, hogy délután oda megy annyit kell mondanod, hogy nem leszel otthon, pl dolgozol, haverokkal vagy, edzőteremben vagy, kirándulsz, orvoshoz mész, nyelvtanfolyamon vagy, stb.. végtelen lehetőség. Vagy simán annyit mondasz, hogy nem leszel otthon, nem is kell megindokolni. Nyilván ezt nem lehet örökké játszani, de sok látogatást meg lehet így úszni. ( nekem párom nővére ilyen pióca, neki volt szokása féljárni hozzám, amikor egyedül voltam otthon, a párom meg dolgozott), elkezdtem kifogásokat keresni, egy idő után lekopott, lehet anyukáddal is megolďódna ennyivel a dolog.
2023. júl. 21. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
De a legegyszerűbb amit a #2 ír
2023. júl. 21. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
A kettes leírta. Mit kell ezen bonyolítani? Miért nem tudtok felnőni? Drogozni tudtok, perverzek vagytok, mint az istennyila, de hogy egy ilyen egyszerű szituációt elintézzetek, az már nem megy.
2023. júl. 21. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

"Állandóan beállít, mindennap felhív. "Munka után beugrok egy kávéra"

Van egy hárombetűs szó, gyakorold a használatát: "NEM".

Ha ennek ellenére odaállít, nem engeded be. Ha odamegy hozzátok balhézni, amikor a barátaiddal vagytok valahol, közlöd vele, hogy "megmondtam, hogy nem érek rá". Akármit mond, csak ezt válaszolod rá, mint egy beragadt lemezjátszó. Nem kell leállni magyarázkodni, mentegetőzni, mert nem tartozol neki az egész hátralévő életeddel.

2023. júl. 21. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Ha kimomdom azt a három betűs szót, akkor:

1. Leszégyenít a barátaim előtt

2. Apámon meg az öcsémen csattan az ostor

3. Fenyegetőzik, hogy kiadja rólam az intim dolgokat

De jó, hogy beleírtam a szövegbe.

2023. júl. 21. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig más nincs, csak ez a módszer.

Leszégyenít a barátaid előtt? Ha le tud, akkor azok nem a barátaid.

Apád már elég nagy, hogy megvédje magát, a tesód pedig valahogy túléli azt a pár alkalmat, amikor nemet mondasz anyádnak először és amiatt dührohamot kap. Előbb utóbb beletörődik és nem keres többet.

Kiadja az intim dolgokat...kinek? A falunak? Idegeneknek? Kit érdekel? Örökké nem retteghetsz emiatt...

Állj végre a sarkadra!

2023. júl. 21. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Saját amgát fogja lejáratni, hogy myilen rosszindulatú stb.
2023. júl. 21. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

1. A barátaid előtt nem tud megszegyeníteni. Értelmes barátok az anyádat röhögik ki ilyen esetben, nem teged.

2. Apád és tesód oldja meg a saját problémáit.

3. Ne mondj el neki semmi intimet.

2023. júl. 22. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!