Beszélgetős család vagytok/voltatok?
anyuval barmirol..de tenyleg barmirol. hozza mentem amikor pl elosszor fekudtem le egy fiuval.
Apuval kb semmirol
Nem.
Fő téma a házimunka volt, az egyéb meg a rokonok, stb ről való pletykálás.
Anyukámmal nagyrészt igen, persze van, hogy nem tud hozzászólni, de akkor is "aktívan hallgat". A neki fontos témákba, ahol én másik álláspontot képviselek, inkább nem érdemes belemenni, de ezzel talán nincs egyedül :)
Apámmal sajnos lehetetlen beszélgetni, vagy közli, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli vagy kivezeti arra a dolgot, hogy ő milyen szuper, de mennyire rossz neki.
Apámmal szoktam mindenféle, de csakis semleges témáról pl gazdaság, tudomány, technológia. Személyes témákról lehetetlen.
Anyukámmal nem annyira mert egyrészt nagyon kevés a közös témánk, másrészt nem tud érvelni. A vele való beszélgetés olyan, hogy ő csak mondja az érveit, és ha megcáfolod őket, akkor is mondja tovább, a másik oldal érveit meg meghallgatja de egyik fülén be, másikon ki.
Utálom a felesleges cseverészést vagy hogy mit csinált szomszéd Marika néni, de máig hazamegyek, ezek a témák.
Nem is járok sűrűn, mert minek? ÉRtelmes beszélgetés nincs, csak ezek, erre meg nem vagyok kíváncsi.
Magamról pedig semmit nem mondok, ez alap és jó okom van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!