Hagytátok már abba hirtelen az egyik szülő vagy közeli rokon megajándékozását nyomós okból és azóta sem adtatok semmit?
Mi volt az oka vagy a kiváltó dolog? Esetleg szóvá tette a meg nem ajándékozott?
Én 11 éves voltam, mikor apámnak adtam utoljára ajándékot születésnapjára, amikor közölte, hogy "nekem ez aztán nem kell, tartsd meg, de kösz" (nem valami gagyi gyerekes dolog volt). Ez kisgyerekként akkora csalódásként ért, hogy azóta nem adtam neki semmit (szüleim később elváltak, ő felénk se nézett).
Dettó apámnak nem adok semmit. Az egy dolog, hogy nem velünk él, de mindent csak kritizálni tud, és azt is baromi sértően és lekezelően. Arról nem is beszélve, hogy az én születésnapomat kompletten elfelejtette (nem az ajándék miatt mondom) már többször is.
Én már fel se köszöntöm semmilyen alkalommal, nem is tűnt fel neki. Anyám erőltette egy ideig, de már ő is belátja, hogy totál felesleges neki bármit is ajándékozni, mert neki semmi sem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!