Nagyon éget 38 évesen ezzel anyukám szerintetek is, hogy munkahelyemre hozza az ebédet, amit főzött, mit tudok csinálni?
38 éves vagyok és egy héten legalább egyszer bejön a munkahelyemre és hoz ebédet amit főzött...lehet kollégáim már röhögnek rajtam....
Hiába mondom neki hogy szerintem ez ciki már, mintha meg sem hallaná...ti mit csinálnátok?
Ha szó szerint szépen megkéred, hogy ne hozzon és mégis hoz, szimplán ne vedd át tőle. Ne menj ki érte, ne vedd fel a telefont, üzend azt, hogy el kellett menned az épületből stb, és kérd meg a kollégáidat, hogy ragaszkodjanak hozzá, hogy nem hagyhatja itt neked mert a munkahelyen ez a szabály. Így muszáj visszavinnie és előbb utóbb megérti, hogy nem szeretnéd, hogy hozzon.
Egyébként nem hiszem, hogy nevetnek rajtad a kollégáid, mindenki tudja, hogy ez anyukád heppje és nem te kéred, hogy hozzon.
Szerintem nem égő. Nekem az jutott most eszembe, hogy x év múlva, ha már nem lesz, sajnálni fogom, hogy visszautasítottam az ebédjét és azt kívánnám, hogy bárcsak hozná nekem az ebédet.
Embernek lenni nem ciki.
Mit csinálnék?
Munka után elmennék hozzá (mert feltételezem, hogy nem nála laksz 38 évesen), és úgy kiosztanám, hogy egy életre megjegyezze, hogy munkahelyemre TILOS bejönnie és bármit is behoznia. Nem azért tilos, mert a munkahelyem tiltja, hanem, mert én tiltom meg neki.
Minden csak a fellépéseden múlik. Ha 38 évesen még ilyen gondjaid vannak, akkor a fellépéseddel is súlyos gondok vannak.
Örülj neki,hogy jön és hoz enni.
Milyen emberek lehetnek azok,akik ezt kinevetik? 😥
Részletek?
Hol dolgozol és milyen munkakörben?
A munkahelyeden van alkalmazotti étkezde?
Azért szerintem kicsit különbség van a témát illetően aközött, hogy valakinek a szőlőkapáláshoz visznek ebédet - vagy az igazgatói titkárságra!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!