Ha a gyereked írna egy búcsúlevelet, hogy öngyilkos lesz, és úgysem fogod megtalálni, majd pár év múlva hazaállítana, hogy egy másik országban kezdett új életet, jó munkahelye, családja van, boldog, mit szólnál hozzá?
Nem érdekelne többé. Az az ember, aki ilyenre képes, az nekem valóban meghalt. Az aljasság és egoizmus csúcsa.
Felnőtt ember oda megy, ahova akar. Ha külföldre akar, akkor oda. A rendőrség max felkeresi és elmondja, a szuleinkeresik de ennyi, se míg nem tennének.
Nyílván oka volt a szülőnek hogy nem engedte. Biztos csak menni akart a vakvilágba. Amúgy nem így működik pl. Amerika. Oda vizum kell és csak kevés ember kapja meg a vízumot. Nekem is volt osztálytársam vágy álma volt de egymás után dobták vissza a vízum kérelmét.
Ha sikerül is fel kell tudnod mutatni a bankszámládon nem kevés összeget a napi megélhetésedre. Ha csak felülsz egy gépre hogy mész nagyobb veszélynek teszed ki magad mintha tanulnál előtte angolt felső fokú szintre fejlesztve mert egyrészt könnyebb préda vagy a csalóknak másrészt ha nem ismered az államok ottani hülye törvényeit egy falnak támaszkodással bevisznek a rendőrök mert van olyan állam ahol ez tilos és szabályszegésnek minősül. Ilyen helyekre csak megbízható közvetítő irodával érdemes menni és kinti magyarokal egybol kiutazas elott fel kell venni a kapcsolatot olvasni es olvasni es kiutazaskor barhova megy az ember az adott orszag magyar nagykovetsegenek a szama zsebbe es megjegyezve mert ha barmi van ok tudnak segiteni. Szoval valoszinuleg a szulo ezert nem akarta kiengefni mert hianyosak voltak a feltetelek. De barmi is az indok ez kb a szociopata viselkedest surolja es ez nagyon necc es undorito. Nem is ertem es nem is akarom megerteni az ilyen hulye embereket.
8!
18 év felett ah ember azt csinál, amit akar. Nincs olyan, hogy a szülő nem engedi. Fogja magát és megy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!