Illik más fölött állni, beszélni hozzá miközben eszik? (Pl. munkahelyen)
A kollégáim mindig azt csinálják hogy bejönnek hozzám valami miatt, és ha látják hogy reggelizek vagy ebédelek akkor is mondják a magukét, állnak fölöttem, néznek, beszélgetni akarnak.
Ez csak nekem fura? Én úgy tudtam hogy nem illik.. De ezen kívül meg mindenki tök normális és kedves, szóval elbizonytalanodtam hogy csak az én családomban volt-e túlreagálva a kajálás.
Mindenesetre ez engem nagyon frusztrál, de ha megszokott dolog akkor nem akarok én lenni az akadékoskodó. Meg mivel nincs kajaszünetünk hivatalosan, nem is mondhatom hogy most hagyjanak békén... Tehetek valamit?
Ott a gond, hogy téged zavar valami (aminek lehet nem kéne annyira), de nem mondod. Mi megoldaná a problémádat. És itt szerencsétlenkedsz.
Tök8 mi a szavazás állása, téged ez valamiért zavar és itt kattogsz.
Gondolom még millió máson is, meg közben még csinálsz magadnak problémákat.
Miért lenne fura reggelizni vagy ebédelni?
Hiszen írtam is fent: de ha megszokott dolog akkor nem akarok én lenni az akadékoskodó. Meg mivel nincs kajaszünetünk hivatalosan, nem is mondhatom hogy most hagyjanak békén.
Írtam hogy nincs kajaszünet, szóval természetesen semmi alól nem vonom ki magam, meló KÖZBEN eszek valamit.
Ébredés után nem bírok enni. Amúgy is mindenki bent reggelizik, tízóraizik nálunk.
Engem személy szerint nem zavarna, válaszolok neki evés közben, ahogy épp tudok. Miközben ebédelünk, akkor is szoktunk beszélgetni, ez a szitu is hasonlónak tűnik.
De ha ez zavar, akkor szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy gyors megkajálsz és utána visszatértek a témára. Nem fog ezen senki megsértődni.
Mi az hogy fura enni egy munkahelyen , meg hogy reggelizni otthon kell ? 😃
Gondolom nem reggel 6 ra jártok dolgozni , hanem 9 kor szépen belibbentek az irodába 😂
Ha reggel 5:50 kor már a második nka helyesen kellene lenned , megnézném , hogy felkelést fél 4 kor , hogy meg reggelizz 🙈😃
Gondolkodni kellene mielőtt baromságokat irkáltok.
Akik éN dolgozom , van ebédlő, így szépen fél 9 kor reggeli , 12:00 kor ebéd
Mi ebben a szokatlan ? 🤔😃
Vagy ne egyek , egészen délután fél 4 ig , majd csak ha hazaérek ??? 😃
Na ezért tart ott a világ , mert ilyen észlények vannak mint ti 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!