Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóvá tennéd, ha a 20 lányod...

Szóvá tennéd, ha a 20 lányod szerinted túl rövid nadrágot hordana?

Figyelt kérdés

Csak mert anyámnak mániája és szentül meg van győződve, hogy minden normális szülő ezt csinálja és ő egy normális szülő, tehát rendben van, amit csinál.

Ezzel csak az a baj, hogy ami combközépig ér nekem, vagy rövidebb (de még nincs ki semmi) arra már érzi a késztetést, hogy megjegyzéseket tegyen. Tegnap is megyünk kutyát sétáltatni, anyám meg végig arról dumált nekem, hogy nem hiszi el, hogy hogy lehet ilyen gatyában utcára menni, ki van a sheggem, stb. Meg ő így nem fog velem a legközelebb mutatkozni, hát mit gondolnak a faluban.

És akkor tegyük hozzá, hogy a nadrágom az amúgy három ujjnyival ér a sheggem alá, tehát nincs kint. De egyébként meg amilyen picshagatyákat hordanak egyesek, éppen ki is lehetne, hát kit érdekel. És érdekes, másokon nem szörnyülködik anyám, csak rajtam, másokon nem túl rövid, ami rövidebb, mint amiket én hordok. Meg szerintem nem hiszem, hogy bárkit is az érdekelne, hogy mi van rajtam egy elhagyatott parkban, amikor éppen sétálok a kutyával. Hát ember nem jár arra, kb soha.

2023. júl. 5. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim válasza:
76%
#7-el egyetértek
2023. júl. 5. 13:45
 22/70 anonim ***** válasza:
27%

Jó testű, fiatal nőként sem jártam így, mert nem elegáns.

Ennyit tudok erre írni.

A lányom sem valószínű, hogy ilyet venne fel, mert igényes lenne a megjelenésére.

2023. júl. 5. 13:48
 23/70 anonim ***** válasza:
15%

Nem hoztam semmit az araboktól,sem a középkorból.

Csak szimplán ez egy helytelen dolog.

Az hogy az agykapacitása kevés sokaknak ahhoz,hogy ezt érezze,az már más kérdés.

2023. júl. 5. 13:51
 24/70 anonim ***** válasza:
85%
20 éves lányt nem fogok " öltöztetni ", felnőtt ember, eldönti miben akar járni.
2023. júl. 5. 13:52
 25/70 anonim ***** válasza:
75%

Helytelen, aha.

Mi a helyes fiatal lányoktól, csador?

Miben helytelen amúgy? Megfázik, attól félted?

Agykapacitásról szerintem te különösen ne nyilatkozz, mert nincs miből merítened.

2023. júl. 5. 13:52
 26/70 anonim ***** válasza:
88%
#22 Miért kéne elegánsan öltözni ahhoz, hogy sétáljon egyet a kutyájával egy elhagyatott parkban? Bocs má, hogy magamból indulok ki, de én olyankor futok a kutyával, meg ilyenek. Azt veszem fel, ami kényelmes, praktikus, nem melegít a kelleténél jobban, nem azt, ami "elegáns". Semmi igénytelen nincs egy nadrágban, ami még pont eltakarja a feneket, ha ezt a megfelelő helyre viseli. Nem templomi esküvőre ment ilyenbe a kérdező, hanem kutyát sétáltatni egy kihalt parkba. Szerintem így teljesen oké.
2023. júl. 5. 13:55
 27/70 anonim ***** válasza:
84%

46 évesen is veszek fel pl gyerekekkel játszótéri programra - kutyám sajnos nincs:) - shortot, amiből a seggem nekem sincs kint, de kb alá ér. Ahogy ez a shortok sajátja.

Még senki nem szólt rám, hogy micsoda feslett nő vagyok, tessék szíves gálában mászókázni, mert hiányoznak az agyi kapacitásaim.

2023. júl. 5. 14:01
 28/70 anonim ***** válasza:
17%
20 évesen azt veszel fel amit akarsz. Jóhogynem már anyukád ruháiban kellene utcára menned. Persze a lányok legtöbbjénél a "dehát nincs is kint belőle semmim, nem rövid" az kb. az öv :D Szóval ne csapd be magad. Igenis nagyon rövid amit felveszel, de nincs ezzel semmi baj. Felnőtt nőként azt hordasz amit akarsz.
2023. júl. 5. 14:16
 29/70 anonim ***** válasza:
11%

25

Neked aztán végképp nincs képesítésed arra,hogy bárki agykapacitását megvizsgáld,majd eredményt is mutass.

Ki gondolta volna,hogy a sok birka egymás után menve a kis sértődékeny lelkével majd elkerüli a logikát vita közben.

Átlagosabb vagy az átlagosnál.

Helyes az,ha nem villogtatják a combajikat,seggüket,melleiket,meg stb ész nélkül.

Arra sem emlékszel,amit egy perce olvastál.

2023. júl. 5. 14:17
 30/70 anonim ***** válasza:
72%
#29 itt csak te vagy megsértődve, de nagyon
2023. júl. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!