Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóvá tennéd, ha a 20 lányod...

Szóvá tennéd, ha a 20 lányod szerinted túl rövid nadrágot hordana?

Figyelt kérdés

Csak mert anyámnak mániája és szentül meg van győződve, hogy minden normális szülő ezt csinálja és ő egy normális szülő, tehát rendben van, amit csinál.

Ezzel csak az a baj, hogy ami combközépig ér nekem, vagy rövidebb (de még nincs ki semmi) arra már érzi a késztetést, hogy megjegyzéseket tegyen. Tegnap is megyünk kutyát sétáltatni, anyám meg végig arról dumált nekem, hogy nem hiszi el, hogy hogy lehet ilyen gatyában utcára menni, ki van a sheggem, stb. Meg ő így nem fog velem a legközelebb mutatkozni, hát mit gondolnak a faluban.

És akkor tegyük hozzá, hogy a nadrágom az amúgy három ujjnyival ér a sheggem alá, tehát nincs kint. De egyébként meg amilyen picshagatyákat hordanak egyesek, éppen ki is lehetne, hát kit érdekel. És érdekes, másokon nem szörnyülködik anyám, csak rajtam, másokon nem túl rövid, ami rövidebb, mint amiket én hordok. Meg szerintem nem hiszem, hogy bárkit is az érdekelne, hogy mi van rajtam egy elhagyatott parkban, amikor éppen sétálok a kutyával. Hát ember nem jár arra, kb soha.

2023. júl. 5. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
75%
Nincs 20 lányom, sőt 1 se
2023. júl. 5. 11:35
 2/70 A kérdező kommentje:
*20 éves
2023. júl. 5. 11:36
 3/70 anonim ***** válasza:
37%

Na ez igy szornyu, kulonosen, hogy a nagymamad generacioja miniben jart, bar a faluban nem eskudnek.

Ne hallgass ra.

Viszont ha olyan sortod lenne, amibol szo szerint kilog a segged, mint egy bugyibol, en is konyorognek, hogy ne. Mert igenis kihivo, igenis egy zaklatonak kihivas lenne.

De itt nem errol van szo. Azsiai viszonyok ezek.

2023. júl. 5. 11:36
 4/70 anonim ***** válasza:
77%

Édesanyádnak sajnos kognitív torzításai vannak, nincs a valóságban.

Nem fogtok tudni erről normálisan kommunikálni, mert nincs neki érzelmi eszköztára, nem tudja megmondani, hogy miért zavarja, nem tudja érvekkel kifejezni. Csak azzal, amit a fejébe ültetett gondolom az ő anyja, vagy környezete. Az, hogy más mit gondol, az nem érv, nem értelmezhető. Valamit mindenki gondol, de azzal annak van dolga, aki épp gondol. Neked, meg neki semmi dolga vele.

Ezen nem fogsz tudni változtatni, ez egy nagyon rossz családi dinamika eredménye.

Megvárod, míg el tudsz költözni, vagy fejleszted magad és olvasgatsz, hogy hogyan tudod az ilyen működési mechanizmust kezelni.

2023. júl. 5. 11:45
 5/70 anonim ***** válasza:
84%

"Viszont ha olyan sortod lenne, amibol szo szerint kilog a segged, mint egy bugyibol, en is konyorognek, hogy ne. Mert igenis kihivo, igenis egy zaklatonak kihivas lenne."

szóval ha kivillan egy kicsi a fenékből akkor könyörögsz hogy ne, de ha 2 centivel hosszabb a rövidnadrág, akkor minden oké és totál nyugi van. jézusom, mekkora tévhitek vannak a nemi erőszakról...

2023. júl. 5. 11:54
 6/70 anonim ***** válasza:
89%

rendvédelmi alaptétel, hogy kábé semmi összefüggés nincs az öltözék és a nemi erőszak között.

az erőszaktevőt nem az izgatja fel, hogy milyen ruhában vagy, hanem az, hogy itt egy fiatal és hamvas nő, akit ő kérdés nélkül, erőszakkal meg fog szerezni és magáévá fog tenni.

2023. júl. 5. 11:55
 7/70 anonim ***** válasza:
96%

visszatérve a kérdéshez: nem tenném szóvá. 20 évesen az ember el tudja dönteni, mit szeretne viselni.

vigyázzon magára, de ez télen-nyáron érvényes.

2023. júl. 5. 11:56
 8/70 anonim ***** válasza:
92%

Mert igenis kihivo, igenis egy zaklatonak kihivas lenne. - öhm, rajtam melegítőnadrág volt, amikor meg akartak erőszakolni, barátnőmet télen kapták el, szóval ennyit a feltételezésedről.

A ruházatnak pont semmi köze ahhoz, hogy xy kiszemel-e vagy sem - ha lenne, nyáron minden második nő nemi erőszak áldozata volna.

2023. júl. 5. 12:02
 9/70 anonim válasza:
21%
Férfiként akaratlanul is megnézem, bámulom az ilyen fiatal, és kicsit többet megmutató lányokat, nőket. Téged nem zavar a férfiak tekintete, akkor nyugodtan azt veszel fel amit akarsz. Nők szeretik húzni a pasik agyát, tudatosan, vagy nem tudatosan.
2023. júl. 5. 12:16
 10/70 anonim ***** válasza:
77%

"Nők szeretik húzni a pasik agyát, tudatosan, vagy nem tudatosan."

Tévedsz. Azért öltöznek úgy, ahogy, mert az tetszik nekik, abban érzik jól magukat.

Ha bámulod őket, az rólad mond el valamit, és nem jót.

2023. júl. 5. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!