Ha nincs nálam fürdőgatya, rövid biciklis nadrágot is használhatok erre a célra?
Figyelt kérdés
Vagy az nagyon nem való oda?2022. jún. 26. 06:27
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2022. jún. 26. 14:44
4/7 anonim válasza:
Simán, csak vicces lesz amikor vizesen teljesen átlátszik benne a farkad.
5/7 A kérdező kommentje:
??? Egyáltalán nem látszott át semmi.
2022. jún. 27. 11:17
6/7 anonim válasza:
Fürdőbe hogy van azt nem tudom, velem volt olyan balatonon nem pont azért voltam hogy srtandoljak, végén lett az is spontán strandolás, több esetben elő fordult már velem, volt olyan hogy egy szál boxer alsóba mentem be a vízbe, érdekes volt, laza bő lobogos fazonut hordok, utólag volt olyan hogy, rövid nadrág alatt nem volt boxer így boxerba nem tudtam, a helyet pont volt nálam egy farmer nadrág, öltözőbe át vettem, igaz hosszú nadrág volt,de arra pont jó volt,
7/7 anonim válasza:
6os válaszokhoz még annyi nem volt a leg jobb hosszú farmer nadrágba fürödni, nincs bajom azzal hogy boxer alsó nélkül vettem fel, vízbe furat volt bő fazonú farmer, vízbe csak annyit volt kicsit durva volt a farmer anyag, meg esik az ilyen, véletlenül nincs fürdőgatya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!