Emiatt tényleg ilyen rossz szülő vagyok anyám szemében?
Mióta a kisebb lányom betöltötte az 1 évet 3 havonta elmegyünk a férjemmel egy hosszú hétvégére hogy ne csak anya és apa legyünk...
Ma már a gyerekek rendes várják hogy lelépjünk mert a nagyival duhajkodhatnak egész hétvégén 😁😁
Engedd el...
Igen. Anyád szemében rossz szülő vagy.
Szerintem belefér, ha a gyerekeket is elviszitek egy másik alkalommal nyaralni. Ha ez az egyetlen nyaralás, akkor nagyon önző dolognak tartom, hogy a gyerekeket kihagyjátok.
Szerintem,hagyd a francba,hogy mit gondol.Tudom,mondani könnyű... Anyu,így döntöttünk, a mi kiscsaládunknak így jó.
Amúgy nálunk sokáig én voltam a gátja a nagyinál alvásnak,mert nagyon feltettem őket,de LÁTTAM,hogy egy egy win-win-win szituáció és szép lassan el tudtam engedni. Emlékszem az első egy hetes "nyaralás" után alig vártam hogy értük menjek erre sírva elszaladt az egyik hogy nem akar még hazajönni. Na akkor ha mind a két kislábujjamal egyszerre rúgok bele az agy sarkába meg az is jobban esett volna.
Imádnak ott lenni, és sok élményt és kicsit szabadabb életét lehet ott megélni.
Anyám nem szokott rájuk vigyázni, így egyáltalán nem az a baja.
Szerinte ha gyerekeim vannak akkor nem illik nélkülük menni sehova. Főleg nem barátokkal szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!