Miért kérdezget anyám, ha folyton minden álmomról lebeszél?
#3,4
Sokaig szinte semmi
Nem vonzott suliban semmi
Viszont miutan megcsináltam a jogsit és vezettem rajöttem hogy ezt szeretem csinalni és valami olyan kene aminek ehez köze van. Itt jöttek olyan tervek hogy oktato, forgalmi vizsgabiztos, (nagyim batoritott magansoforkodessel), és a legujabb a taxisofőrködès!
#5 szerintem epp ellemkezőleg
Latja hogy rovid idon belul is milyen jó sofőr lettem minden helyzetet kepes vagyok megoldani, tőlem tanul. Már reg elmondta hogy hozzam kepest o ebben semmi pl. De ekkor meg ilyenekrol nem volt szo
#6 könnyő az hogy “Ne mond el” :(
De nem tudom ki más segithetne hogy elinduljak valahol
Szerintem a sofőrködés jó dolog én is nagy csavargó vagyok,hasonló is a mostani munkám,persze szintén mindenben ellenezték nekem is.
Gondolom most olyan állapotban vagy,hogy csalódtál anyádban nem segít és nem is fog,mert az ő dédelgetett álmai számítanak,nem a tieid.
Baromi egyszerű elkezdesz taxisokkal ismerkedni,de ne magánosokkal,akadni fog köztük olyan,aki segít abban mit csinálj,hogy jelentkezz én is így kezdtem el dolgozni a mostani munkámban.
Nálunk is ez volt, elvégeztem egy szakot, ami szerintük illik hozzám - nyomásra, ha nem csinálod, azonnal költözöl - és igen, 18 éves koromban kib.tak volna az utcára.
Nos, egy másodpercet nem dolgoztam benne, helyette állatokat gondozok, és hobbicukrász vagyok. Na, ennyit erről.
Azt csináld, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!