Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kérdezget anyám, ha...

Miért kérdezget anyám, ha folyton minden álmomról lebeszél?

Figyelt kérdés
Érettségihez közeledve gyakrabban megkérdezi, hogy mit is szeretnék, mi lesz gimi után. Elkezdtem érdeklődni már én is hogy mi hogy megy és egy-két jó tervem is született. Mindig boldog voltam hogy van egy célom, aztán ha elmesélem neki, első mondata hogy "áhhh" és stb... és az összesről lebeszél. Ha nem tetszik neki minek kérdezget??

2023. júl. 4. 18:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#3,4

Sokaig szinte semmi

Nem vonzott suliban semmi

Viszont miutan megcsináltam a jogsit és vezettem rajöttem hogy ezt szeretem csinalni és valami olyan kene aminek ehez köze van. Itt jöttek olyan tervek hogy oktato, forgalmi vizsgabiztos, (nagyim batoritott magansoforkodessel), és a legujabb a taxisofőrködès!

2023. júl. 4. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:

#5 szerintem epp ellemkezőleg

Latja hogy rovid idon belul is milyen jó sofőr lettem minden helyzetet kepes vagyok megoldani, tőlem tanul. Már reg elmondta hogy hozzam kepest o ebben semmi pl. De ekkor meg ilyenekrol nem volt szo

2023. júl. 4. 22:01
 13/18 A kérdező kommentje:

#6 könnyő az hogy “Ne mond el” :(

De nem tudom ki más segithetne hogy elinduljak valahol

2023. júl. 4. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sofőrködés jó dolog én is nagy csavargó vagyok,hasonló is a mostani munkám,persze szintén mindenben ellenezték nekem is.

Gondolom most olyan állapotban vagy,hogy csalódtál anyádban nem segít és nem is fog,mert az ő dédelgetett álmai számítanak,nem a tieid.

Baromi egyszerű elkezdesz taxisokkal ismerkedni,de ne magánosokkal,akadni fog köztük olyan,aki segít abban mit csinálj,hogy jelentkezz én is így kezdtem el dolgozni a mostani munkámban.

2023. júl. 4. 22:11
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 hat eltalaltad, (nem csak ő, valami csoda folytán apam is elkezdett “veszekedni” velem igy a semmibol..) de igen eleg csalodott vagyok és tudtam hogy nem fognak segiteni elindulni és pont ugyanez jutott eszembe nekem is :D a közeli varosban tudom hol dolgoznak hasonlo céget és fogom magam bemegyek és beszelgetek de nem olyan egyszeru ez
2023. júl. 4. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a helyzet eljött a leválás a szülőkről,most még furcsa később jó lesz.
2023. júl. 4. 23:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak sokan nem merik meglépni.
2023. júl. 5. 00:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt, elvégeztem egy szakot, ami szerintük illik hozzám - nyomásra, ha nem csinálod, azonnal költözöl - és igen, 18 éves koromban kib.tak volna az utcára.

Nos, egy másodpercet nem dolgoztam benne, helyette állatokat gondozok, és hobbicukrász vagyok. Na, ennyit erről.

Azt csináld, amit szeretsz.

2023. júl. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!