Egy szellem vagyok?

Figyelt kérdés
Apámnak ma van a születésnapja, és mindenki örömmel ünnepel, eszik a tortából és minden, engem pedig figyelmen kívül hagynak, nem hívnak ki, nem figyelnek rám, stb. Többször tettem fel kérdést, melyben arról írtam, hogy levegőnek néznek a családtagjaim. De csak engem. Mit tehetnék? Hogyan viseljem el? Legszívesebben leköpnék mindenkit, mert úgy utálok élni.

2023. júl. 3. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Neked könyörögni kell hogy menj ki más születésnapjára? Az összeállt, hogy nema te születésnapod, nem rólad szól, és ha részt akarsz rajta venni akkor önként kéne megjelenned.
2023. júl. 3. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda egy agyhalott figura lehetsz kérdező.
2023. júl. 3. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Iratkozz be Judora vagy birkózásra. Ha 16 fölött vagy, akkor Thaibox vaagy brazil jiu jitsu. Fosd le ezeket az embereket! Egy ilyet próbálj ki, imádni fogod. Ha kell írj privátot és segítek jó klubot nézni neked
2023. júl. 4. 01:49
 14/15 anonim ***** válasza:
13, az megvan, hogy egy ilyen edzés nem kevés pénzbe kerül, és ha a kérdezőnek nincs saját keresete, akkor hiába is javasolsz ilyesmit?
2023. júl. 4. 04:44
 15/15 anonim ***** válasza:
14 ha egyesületbe megy birkózni vagy judozni, akkor szerintem az havi szinten jelentéktelen összeg. BJJ havi bérlet, heti 5 edzéssel, 20ezer forint. Ez Budapesten, feketeöves edzőnél. Szerintem ennyit csak ki tud könyörögni otthon... Csak kap valami zsebpénzt. Thaibox valóban drágább dolog a fővárosban, de vidéken az se egetrengető.
2023. júl. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!