Egy szellem vagyok?

Figyelt kérdés
Apámnak ma van a születésnapja, és mindenki örömmel ünnepel, eszik a tortából és minden, engem pedig figyelmen kívül hagynak, nem hívnak ki, nem figyelnek rám, stb. Többször tettem fel kérdést, melyben arról írtam, hogy levegőnek néznek a családtagjaim. De csak engem. Mit tehetnék? Hogyan viseljem el? Legszívesebben leköpnék mindenkit, mert úgy utálok élni.

2023. júl. 3. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem csak gubbasztasz és várod, hogy hívjanak, hanem mész, eszel a tortából, bekapcsolódsz a beszélgetésbe, akkor mit csinálnak? Elküldenek, elutasítanak? Ha nem, akkor a levegőnek nézés egy részét csak bemagyarázod magadnak. Ha igen és mindig így viselkednek, akkor inkább a baráti kapcsolataidra összpontosíts és tervezd a függetlenedést tőlük.
2023. júl. 3. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem b@szogatnak. Vagy csak a jó dolgokból hagynak ki, a szívást meg rád lőcsölik?
2023. júl. 3. 20:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen, kimentem és próbáltam bekapcsolódni, de nem is figyelnek rám, ezért bejöttem. Irritáló, hogy amikor mondtam valamit, mintha észre sem vennék, vagy addig csendben vannak, amíg nem érzem magam kellemetlenül, és be nem jövök. De ezt már azóta csinálják, amióta az eszemet tudom. Hallottam egy beszélgetést, és lehet mástól vagyok, de nem tudom, hogy ez lehet-e az oka, amiért utálnak.
2023. júl. 3. 20:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Általában mindig engem hibáztattak mindenért - és most is, de már kevesebbszer, mert kiálltam magamért -, így mindig sajnálták őket, mondták, hogy nem kellett volna megszületnem, és ilyenek.
2023. júl. 3. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

Ha tudsz, önnálósulj, keress haverokat.

Esetleg járj valami önismereti csoportba, pl. családállítás, pszichodráma.

"Hallottam egy beszélgetést, és lehet mástól vagyok, de nem tudom,"

Simán lehet, nem ritka eset.

2023. júl. 3. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Jolvan nyugi,szeptemberben kezdődik a suli és akkor neked sem kell ki írkodnod a kamu kérdéseidet 😑🙂
2023. júl. 3. 20:12
 7/15 A kérdező kommentje:
5-ös, mi az a pszicho dráma, leírnád kérlek szépen röviden?
2023. júl. 3. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Hany eves vagy?
2023. júl. 3. 21:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Önismereti csoport. Nagyon jó.
2023. júl. 3. 21:09
 10/15 anonim válasza:
75%

Ha szükséged van valakire, akivel tudsz beszélgetni, írj nyugodtan, kérdező.

Ismerek néhány embert hasonló családi háttérrel. Vannak olyanok, akiknek sikerült újra felépíteni a családos hangulatot, van aki elszakadt a családjától, de ezen kívül sikerült boldog életet kialakítania és van olyan is aki még mindig ebben a szituban van.

2023. júl. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!