Hogyan rázzam le a szüleimet ha cseszegetnek ?
Figyelt kérdés
Egyetemre fogok járni. Emellett dolgozom. Önerőből jutottam el idáig 25 éves létemre. Kezdjük ott eleve ellenezték, mert dolgozni kell nem lóbálni a lábamat a “sok okoska mellett az egyetemen”. Képtelenek megérteni, hogy nem tudok ezentúl úgy ugrálni nekik ahogy ők fütyülnek. Heti 40 órát dolgozom, mostmár az egyetemen is teljesítenem kell majd, a házi munka bőven elég. Nem akarok csicskázni nekik ( menjek be a postára feladni ezt-azt, menjek vásárolni, vigyem el a kocsijukat tankolni, stb. ) Ha van időm megcsinálom, de nem füttyszóra. Szerintük az egyetem a gazdag kölyköknek van, hogy ne keljen dolgozni. Mert aki nem fizikai munkát végez az egy naplopó. A “ gépezés” az irodákban az nem munka… Fu ne tudjátok meg mennyire idegesítenek. Csak azért lakom itthon, mert innen nincs olyan messze a munkahelyem és mert olcsóbb a rezsit fizetni, mint 200 ért albérletet… De tényleg kikészítenek. Minden éjjel üvöltöznek, isznak, alpáriak. Nem lenézem őket, csak tényleg ilyenek. A másik, hogy istenítik ezt a kormányt. Nekem szöges ellentétje a véleményem. De ezen nem akarok velük veszekedni. Aztán kiderült, hogy beléptem a Momentumba. Majdnem kiraktak itthonról. Hogy lehetnek ennyire primitívek? No de, hogyan tudnám őket csillapítani? Egy kis nyugtot szeretnék.2023. júl. 3. 19:24
11/13 anonim válasza:
Csak úgy lesz nyugtod, ha elkoltozol és egyedül élsz... Ez már csak ilyen...
12/13 anonim válasza:
Amíg nem írtad a Momentumot, még sajnáltalak is
13/13 anonim válasza:
Szobaberles. Filleres mulatsag rezsivel egyutt is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!