Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A az apám állandóan azzal...

A az apám állandóan azzal csesztet, hogy miért nincsen barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandóan azzal jön, hogy neki az én koromban már három lánnyal is járg. Ehhez képest én még annak se mutatom a jelét, hogy érdekelnének. Kb kétnaponta előjön ez a téma, hogy a barátaimnak vannak-e barátnői, vagy hogy mikor fogok végre a lányokkal foglalkozni. De az az igazság hogy én ezen még csak gondolkodni sem szoktam. Elegem van már abból hogy a szüleim úgy tolják ezt elém, mint egy teljesítendő feladatot. Tulajdonképpen ezer más dolog van ami jobban foglalkoztat a lányoknál. Ha olyan társaság van, inkább a srácok társaságát keresem. Valamiért a lányok mindig is idegesítettek. Tudom ez elég csúnya általánosítás, de akikkel én eddigi életemben találkoztam, valahogyan mindig bosszantani kezdek. Főleg az önvigasztalásukat utálom ezután mint pl a "Majd úgyis találsz valakit" vagy "Az xy is pont ezt mondta ennyi idősen, aztán most várja a harmadik gyerekét", vagy a hasonló sablonos dumák amiket ilyenkor mondani szoktak. De én nem akarok úgy itthon lenni hogy állandóan ezzel vagyok cseszegetve. 19/F

2023. júl. 2. 23:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt csinálta apám kb 14 éves korom óta. Elkönyvelt leszbinek, mert én se mutattam semmi érdeklődést az ellenkező nem iránt.

Le kell sz4rni. Mindegy mit mondasz, ugyanúgy zaklatni fog a témával. Ne agyalj ezen, ne foglalkozz vele.

2023. júl. 4. 07:36
 22/24 anonim ***** válasza:
91%

Vágj vissza.

-Nekem a te korodban három barátnőm is volt.

-Nekem te nem vagy mérce.

-A barátaidnak vannak barátnői?

-Van akinek barátnője van, van, akinek barátja.

-Te mikor fogsz lányokkal foglalkozni?

-Majd ha elkezdem futtatni őket.

-Nincs még barátnőd?

-Éppenséggel van, kicsit aggódom is, mert ebben a hónapban nem jött meg neki. Tudnál adni pénzt terhességi tesztre? Ja, és keríts egy jó ügyvédet is, mert 13 éves. (ha így ráijesztesz, lehet, hogy egy időre leszáll rólad.)

Egyébként szerintem azért kérdezgeti, mert fél, hogy meleg vagy. Ha nem vagy meleg, akkor "nyugtasd meg", hogy csak későn érő vagy, az igazit keresed. Ha meleg vagy, akkor két lehetőség van: vagy coming out, vagy ha szélsőségesen homofóbok, akkor nem coming outolsz, amíg el nem költözöl, addig kitérsz a válasz elől, pl tanulmányokra akarsz koncentrálni, stb.

2023. júl. 4. 09:09
 23/24 anonim ***** válasza:
34%
Utolsónak: azért olyat ne mondjon, még viccből se, hogy 13 éves barátnője van. Pedofilnak viccből se állítsa be magát. Az apja minimum jól elverné, de akár fel is jelentheti, aztán magyarázkodhat a rendőröknek.
2023. júl. 5. 11:45
 24/24 anonim ***** válasza:
47%
13 éves és ráadásúl még kisfiú is! :D
2023. júl. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!