Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert csesztet allandoan a hugom?

Lumia 532 kérdése:

Miert csesztet allandoan a hugom?

Figyelt kérdés
en meg szuz vagyok es ezmiatt allandoan beszol, meg olyan arcatlan ramnyit mikor zuhanyzok es mikor eltakarom magam kinevet h biztos ezert nincs csajom mert ennyire szegyenlos vagyok,meg azt mondta sok olyat lattam en mar, meg elottem oltozkodik pucerkodik ha csak ketten vagyunk itthon azt mondja vegre latsz egy punit is beteg ez a lany? en 22 ö 18

2016. szept. 4. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát büszke lehet magára, hogy sok olyat látott már 18 évesen.
2016. szept. 4. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha lehetséges a szüleid segítségéd kérd , de ez nagyon beteg egy lány
2016. szept. 4. 22:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élvezi hogy idegesíthet és direkt cseszeget. Örül a fejének, hogy ő már szexelt te pedig még nem. Örül, hogy van valami, amit ő már megtapasztalt, de neked még hátra van.
2016. szept. 4. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Beteg,durván.Én normális vagyok.Szépen kérd meg ne vetkőzzön elötted,és ne szivasson ezzel.
2016. szept. 4. 22:32
 5/19 anonim ***** válasza:
nem tudom de biztos vicces reakcióid vannak és ezért csinálja
2016. szept. 4. 22:37
 6/19 anonim ***** válasza:
Azta ku*va , ez tenlyeg beteges , szolj a szuleidnek :o
2016. szept. 4. 22:46
 7/19 anonim válasza:
Nagyon beteg dolog ez. Talán komolyan kéne vele beszélgetned. Régebben milyen volt a kapcsolatotok? Mikor kezdte a piszkálódást?
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha más nem , váratlanül öleld meg és adj egy puszit a homlokára és mond neki h akármilyen dilis attól még a tesód és szereted . Ettől lehet kicsit észhez tér .
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nevesd ki, hogy marhára primitív a viselkedése és hogy marha büszke lehet magára. :D Ha látja rajtad, hogy nem idegesít, akkor abbahagyja.
2016. szept. 4. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
A húgod egy akkora RI*BANC MINT AZ ŰR
2016. szept. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!