Miert csesztet allandoan a hugom?
a vetkőzős résznél, mikor közli veled hogy végre látsz egy punit, mondd neki ezt:
"Háát lehet hogy most látok egyet,de látszik már mennyire el lett használva így nem felemelő látvány"
ki fog akadni :D
fürdésnél meg ne takard el magad(az tényleg röhejes így családban), mondd meg neki, hogy jobb hogy egy eldobható egyéjszakás kalandban veszítette el, mintha élete szerelmével tette volna? de férfiként amúgy tényleg gáz, hogy szűz vagy.
Hát figyelj ide, én 17 éves vagyok, és szintén szűz, sőt, 22 évesen is az leszek. De ha ilyen lánytesóm lenne, olyan fülest kapna tőlem, 17 évesen a 18 éves nővérem, hogy a megfejelné a küszöböt, aztán olyan nyoma maradna, hogy többet a kutya nem ba.szná meg. De ezt nem kiabálva csak úgy lazán, aztán diplomatikusan megkérdezném tőle, hogy "nos, akkor mi is a problémád?" és szépen, intelligens fiú létemre felvilágosítanám, hogy "na, tisztázzuk, amit te művelsz, az egy retkes rib.anchoz méltó, habár te sem vagy távol egy ilyentől, úgyhogy szálljál le rólam, és keresd meg inkább a szüzességedet, mert elég gáz, hogy 18 évesen arra sem tudsz vigyázni vagy segítsek megkeresni? Elég nehéz lesz, mert vagy 12 házba kellene becsengetni, mivel arra sem emlékszel, hogy kinél hagytad ott"
Hát, bemelegítésnek ennyi, de megkeseríteném az életét, az biztos. Ez még csak egy 10 perces incidens volt, amit leírtam. Garantálom, hogy minden este sírva feküdne le, de nem, nem bántanám fizikailag, az az egyszeri füles az tényleg egyszeri lenne éppen, amikor szólogat. Szerintem már utána bekussolna, hogy néma csenddel kísérve, amíg ő mgyaráz, kapna egy akkorát, hogy a szó is a torkán akadna, nem csak a sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!