A az apám állandóan azzal csesztet, hogy miért nincsen
barátnőm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állandóan azzal jön, hogy neki az én koromban már három lánnyal is járg. Ehhez képest én még annak se mutatom a jelét, hogy érdekelnének. Kb kétnaponta előjön ez a téma, hogy a barátaimnak vannak-e barátnői, vagy hogy mikor fogok végre a lányokkal foglalkozni. De az az igazság hogy én ezen még csak gondolkodni sem szoktam. Elegem van már abból hogy a szüleim úgy tolják ezt elém, mint egy teljesítendő feladatot. Tulajdonképpen ezer más dolog van ami jobban foglalkoztat a lányoknál. Ha olyan társaság van, inkább a srácok társaságát keresem. Valamiért a lányok mindig is idegesítettek. Tudom ez elég csúnya általánosítás, de akikkel én eddigi életemben találkoztam, valahogyan mindig bosszantani kezdek. Főleg az önvigasztalásukat utálom ezután mint pl a "Majd úgyis találsz valakit" vagy "Az xy is pont ezt mondta ennyi idősen, aztán most várja a harmadik gyerekét", vagy a hasonló sablonos dumák amiket ilyenkor mondani szoktak. De én nem akarok úgy itthon lenni hogy állandóan ezzel vagyok cseszegetve. 19/F
Persze lehet, hogy olyat már láttam, ami a pasik szerint tökéletes, mi nők viszont kb. hányunk tőle.
Az viszont tény, hogy milliónyi nem tökéletes testű és nem pénzes pasinak van csaja, ha ezt céfolni akarod, akkor menj orvoshoz.
2023. júl. 3. 04:30
12/24 anonim válasza:
Ja, csak nem mindegy milyen.
Akinek mindegy csak legyen valaki, azok maguk sem túl igényesek.
2023. júl. 3. 05:07
13/24 anonim válasza:
meleg vagy?
2023. júl. 3. 08:23
14/24 anonim válasza:
Attól függ ha pl van társasági életed rendszeresen akkor számukra fura lehet hogyhogy nincs még barátnőd vagy legalább aki kicsit is tetszik.
Mert van az a típus aki magának való, otthonülö és nincs társasági élete vagy nagyon minimális ami munkára korlátozódik, na az ilyen esetében nem furcsa ha nincs barátnője és nem is akar
2023. júl. 3. 08:32
15/24 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Majd eljön az ideje mindennek, Te egy későn érő típus vagy. Számtalan ismerősöm van, akinek a fia húszon túl vitte haza az első lányt.
Az mennyivel jobb, hogy 15 évesen visznek haza bemutatni mindenféle fruskát, azt sem tudják mit hova kell bedugni.
Tanuljál, szórakozzál, lógjál a haverokkal, Eljön majd a Te életedbe is az a lány, semmiről nem vagy lemaradva.
2023. júl. 3. 08:48
16/24 anonim válasza:
Hát én ezek után nem is vinnék haza senkit, még akkor sem ha össze is jönnék valakivel! Had forrjon csak a saját levében..
2023. júl. 3. 09:54
17/24 anonim válasza:
Mindenkinek vannak gondjai és ezek nem rinyálások, csak mivel valakinek egyszer a társa leszel, vagy akiktől ezt hallottad azok a csajok is társra vágytak, így nálad sem elkerülhető hogy nem ez lesz. Az ember szereti a társával megbeszélni a dolgokat, benned gyűlölet van ami teljesen át jön, csak azért mert bsztatnak vele. Azért álltalánositol más nőket mert utálod hogy nem jön neked össze. De így nem is fog, bármilyen szar is otthon tisztelned kell minket nőket, mert ha egyszer ezt elmondanád a későbbi barátnődnek tuti a fejét fogná, hogy lehettél ennyire gyerekes. A téma egyik része ennyi, a másik az, hogy amíg otthon vagy ez lesz de meglehet menteni a dolgot annyival, hogy elkezdesz ismerkedni, nem kötelező, és nem is azért mert nincs más és ha nincs ló jó a szamár is. Hanem mert át adod magad az érzésnek, de amíg ilyen hisztiket lecsapsz fiú létedre és tiszteletlen vagy addig ne is várj csodát.
2023. júl. 3. 11:16
18/24 anonim válasza:
Itt az ideje comingoutolni tesi
2023. júl. 3. 11:42
19/24 anonim válasza:
Az tényleg bosszantó, ha sürgetnek,de ez a mondat azért elég gyanús. "kérdezik hogy mikor fogok végre a lányokkal foglalkozni. De az az igazság hogy én ezen még csak gondolkodni sem szoktam" Nekem sem volt csajom 19 évesen, de én majd bele döglöttem a magányba.
2023. júl. 3. 11:59
20/24 anonim válasza:
Magánügy. Mondd meg a szüleidnek, hogy ez rád tartozik, az élet nem lóverseny, 19 évesen ráérsz még. Felnőtt vagy, a szüleidnek nincs ahhoz köze, hogy kivel, mennyit (vagy nem).
Az se baj, ha esetleg aszexuális vagy, ha neked ez megfelel, élhetsz boldog életet. Ha meleg vagy, ugyanúgy.
Az viszont baj, hogy sok szülő valami tenyészállatnak nézi a gyerekét, akinek az a dolga, hogy majd unokát adjon nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!