Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így programozni apámmal?

Elmenjek így programozni apámmal?

Figyelt kérdés
2 éve váltak el, az első pár hétben minden hétvégén jött, vitt magához. Vagy 2-3hónap után ez abbamaradt, utána csak nagy ritkán találkoztunk, tavaly pl.se a szülinapomon se karácsonykor. Facen beszéltünk többnyire. De most anyának lett egy barátja, és érdekesnazóta írogat, hívogat, hogy menjünk ide-oda, töltsem nála a hétvégét stb. Elmenjek vele és felejtsem el, hogy 2évig le💩t, vagy most én is 💩jam le őt?

2023. júl. 1. 18:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem, csak felvilágosítottalak néhány dologról, mert úgy teszel mintha semmi probléma nem lenne itt az ég világon és tök normális lenne minden.
2023. júl. 1. 19:43
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
A helyzetedben érthető lenne, ha nem akarnál találkozni vele. De ez még menthető.
2023. júl. 1. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem menj.
2023. júl. 1. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Hány éves vagy?

Anyukámnak nagyon nem voltak rendes szülei, ennél rosszabbak. Teljesen megszakította a nagymamámmal a kapcsolatot körülbelül 20 éves korában.

Azt mondta, hogy 15 évvel később, mikor a sírjánál állt, nagyon megbánta.

Ha látsz egy minimális esélyt rá, hogy most másképp lesz, próbálj meg hozzá pozitívan állni. Később sokat fog jelenteni.

2023. júl. 1. 20:05
 15/20 A kérdező kommentje:
17.
2023. júl. 1. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy nekem rendszeresen azesz az érzésem, hogy a gyk tele van toxikus szülőkkel, mert akárhányszor van ilyenekről egy kérdés, habzó szájjal védik őket, a kérdező “gyerek” meg le van hordva.

Nézd, én a helyedben még adnék neki egy esélyt, de ha még egyszer elkezdene eltűnni, onnantól lesz.rnám.

Szerintem teljesen érthető a reakciód, és nem, pár fb üzenet még nem “törődés”, aztán meg nehogy már azért keressen, mert féltékeny, hogy más “apafigura” került az életedbe. Normális apák maguktól kezdenék el hiányolni a gyereküket, de nem is jutnának idáig, mert alap, hogy tartják vele a kapcsolatot/megosztják az anyával a felügyeletet. (Ez persze oda-vissza igaz az anyára-apára.)

Akkor keresd őt, ha neked is hiányzik, és úgy érzed, hozzáad a jelenlétével az életedhez.

2023. júl. 1. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
Menj el, adj neki egy esélyt. Ha látod, hogy le se tojik téged, csak az érdekli, hogy anyukád agyát húzza, akkor meg legközelebb lekoptatod.
2023. júl. 1. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Szigoruan csak Visual Basicben!
2023. júl. 2. 01:57
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Ebben csak te tudsz dönteni. Az is érthető, ha találkozni akarsz vele és az is, ha nem. Mindenesetre ha találkozol vele, felejtsd el a számonkérést, annak semmi értelme.
2023. júl. 2. 05:46
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem mennék - most is csak azért keres, mert b...sza a csőrét, hogy anyukád talált valakit, és 1000%, hogy azért, hogy faggatózhasson.

Engedd el, apád NEM keres téged, csak amikor az Ő érdeke úgy kívánja.

2023. júl. 2. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!