Elmenjek így programozni apámmal?
Hány éves vagy?
Anyukámnak nagyon nem voltak rendes szülei, ennél rosszabbak. Teljesen megszakította a nagymamámmal a kapcsolatot körülbelül 20 éves korában.
Azt mondta, hogy 15 évvel később, mikor a sírjánál állt, nagyon megbánta.
Ha látsz egy minimális esélyt rá, hogy most másképp lesz, próbálj meg hozzá pozitívan állni. Később sokat fog jelenteni.
Amúgy nekem rendszeresen azesz az érzésem, hogy a gyk tele van toxikus szülőkkel, mert akárhányszor van ilyenekről egy kérdés, habzó szájjal védik őket, a kérdező “gyerek” meg le van hordva.
Nézd, én a helyedben még adnék neki egy esélyt, de ha még egyszer elkezdene eltűnni, onnantól lesz.rnám.
Szerintem teljesen érthető a reakciód, és nem, pár fb üzenet még nem “törődés”, aztán meg nehogy már azért keressen, mert féltékeny, hogy más “apafigura” került az életedbe. Normális apák maguktól kezdenék el hiányolni a gyereküket, de nem is jutnának idáig, mert alap, hogy tartják vele a kapcsolatot/megosztják az anyával a felügyeletet. (Ez persze oda-vissza igaz az anyára-apára.)
Akkor keresd őt, ha neked is hiányzik, és úgy érzed, hozzáad a jelenlétével az életedhez.
Nem mennék - most is csak azért keres, mert b...sza a csőrét, hogy anyukád talált valakit, és 1000%, hogy azért, hogy faggatózhasson.
Engedd el, apád NEM keres téged, csak amikor az Ő érdeke úgy kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!