A szülők nem látják a gyerek hibáit pl. mikor ismerkedik egy fiúval?
Vannak hibáim nekem is sajnos. Keveset beszélek vagy félénkebb vagyok egy pasi közelében, van akinek ez nem tetszik rögtön, ezért nehezen alakul a kapcsolatunk, de alakul.
Mégis a fiút kiálltják ki rossznak, holott oka van, hogy nem úgy alakul a viszony köztünk, mert bennem van olyan, ami egy átlag lányban nem.
Nem örülni kellene nekik, hogy találok valakit és elgondolkodni, hogy talán nem olyan tökéletes a gyerekük?
Én legalább belátom. Nem tudom kit szánnak nekem. Így itt maradok vén lánynak. Amúgy 30 közeli vagyok. Megférünk egymás mellett itthon, de lelkileg sosem támogattak, így nehéz.
Írjátok majd, hogy a költözés lenne a megoldás, most úgy látom kb., hogy ha elköltözök, akkor onnantól rossz viszony várható, vagyis rosszabb, mint most. Én olyan idealizált világot gondolok magamnak, h békében elköltözök majd a párommal, mint a nagy átlag.
Mi az, hogy hiba? De tényleg!
Az embernek nincsnek hibái vagy erényei, mindig az tesz valamit hibává vagy erénnyé, hogy milyen rendszerben szemléljük.
Mondjuk nem nagyon kell párkapcsolatra számítani, ha 28 vagy és még otthon élsz.
Amíg nem költözöl el, nem változik a helyzet, és neked kényelmesebb otthon, mint kilépni a komfortzónádból és elkezdeni élni.
Addig viszont ne várd, hogy túl sok kérőd legyen, amikor felnőttként a gyerekkori szobádban szeretkeztek pl.
Senki se fog nekik tetszeni, mert az a céljuk, hogy velük maradj, és őket szolgáld. Ennyi idősen erre már rájöhettél volna.
Toxikusak a szüleid és belőled nyerik az energiát. Nekik az a jó, ha egyedül maradsz otthon veük, jókislányként. Kitaláljam? A pénzedet is elveszik és/vagy indirekt módon nem engednek tanulni vagy jobban fizető állást találni. Magyarul bojkottálják az önállósulásodat. Sürgősen keress pszichológust, és otthon NE mondd el, hogy pszichológushoz jársz, mert az NEKIK nem jó, és meg fogják akadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!