Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan békítsem ki a szüleimet...

Hogyan békítsem ki a szüleimet, hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam 2 sráccal akiket nem élőbe hanem instán ismertem meg.(osztálytársam a legjobb haverjuk) Úgy volt hogy az osztálytársam is jön de az utolsó pillanatban lemondta. Nagyon jól éreztem magam tegnap és máskor is szeretnék menni, viszont a szüleim azt mondták hogy ebben az évben többé nem mehetek sehova..

2023. jún. 30. 12:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem mehetsz? Ha olyan hülye vagy, hogy elmondod nekik, hogy nem jött el az osztálytársad és egyedül voltál 2 idegennel, akkor erre nem tudok mit mondani. Gondolom úgy engedtek el, hogy ő is ott lesz.
2023. jún. 30. 12:16
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Én se engednélek, ne haragudj. Vadidegenekkel, akiket a neten ismertél meg, SOSE találkozz anélkül, hogy ne videochatelnél, és ne csekkolnád le őket!

Az meg semmit nem jelent, hogy az osztálytársad ismeri őket. Legalább mindegyik fiú volt, te meg lány? Vagy milyen felállásban zajlott az egész? Ezt is jó lenne tudni!

2023. jún. 30. 12:26
 3/20 A kérdező kommentje:
Videochateltünk már és kb 1 hónapja beszélgetünk. Igen 2 fiú jött meg én
2023. jún. 30. 12:51
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Az a 2 fiú csak meg akar téged dugni, na ezért nem engednek el sehova.
2023. jún. 30. 12:55
 5/20 anonim ***** válasza:
23%
Akkor nem értem mi a bajuk. Talán meleg valaki a társaságból és a szüleid homofóbok?
2023. jún. 30. 13:04
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Először is tedd fel értelmesen a kérdésedet.
2023. jún. 30. 13:08
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Mit mondtak, miért nem mehetsz sehová?
2023. jún. 30. 13:08
 8/20 anonim válasza:
86%
#4 Nem biztos hogy csak ez a céljuk de ezt itt interneten nem lehet eldonteni
2023. jún. 30. 13:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"ebben az évben többé nem mehetek sehova"

Ez a tiltásuk nyilván nem csak emiatt a találkozás miatt született meg.

Van itt valami más is, amit nem mondtál el.

Annak komoly oka lehet, ha előre kijelentik, hogy ebben az évben (aminek a fele még hátra van) sehová nem mehetsz el.

Pl. megbuktál vagy olyan hülyeséget csináltál, aminek messzebb ható következményei vannak.

2023. jún. 30. 13:16
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg, sőt a város legelitebb sulijába járok. Nem csináltam olyan dolgot amivel felbosszantottam őket ezen kívül, szóval igen...mit csináljak most?
2023. jún. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!