Szerinted probléma az hogy a gyereked dolgozna iskola időben?
Én örülnék neki, hogy ennyire életrevaló, nem csak elvár mindent, mint a mai fiatalok nagyrésze.
Ha nem megy a suli rovására, örülnék is neki.
Én is diákmelóztam középsulis koromtól. Mellette nyelvórákra jártam, nyelvvizsgáztam. És igy is volt szórakozni is időm
A fiam es a lanyom is hasonlo elgondolas miatt mentek 16 evesen diakmunkara.
Heti 2-3 napot mentek. Hetkoznap 4 orakra hetvegen 1 teljes napra (8-10ora). Volt h tobbet. Valtozo beosztasban. Nyaron rendesen mentek heti 30-40 oraban.
18 eves korig max 22:00 ig dolozhat
Most 21 a lanyom neki kb 2 milla van a szamlajan a fiam 18 neki "csak" 800e
Mindent mekiben 🤣
4es vagyok
A lanyom jeles volt szinte vegig. Angol kettannyelvu vegyesztechnikusi kepzes. Angolul emelt szinten eretsegitett matekbol kemiabol szakmai targyakbol es angolbol. Pl angolul a torit is. Egyedul magyar volt magyarul. Angol felso foku nyelvvizsga erteku az eretsegije. Most egyetemista de szinten hozza a3gszokott atlagot
A fiamnak csak 4.5 atlaga van 😅 amugy szinten tettannyelvu info de meg 2 ev a eretsegi es a technikusi vizsga..
Szoval nem gondolnam h rontana. De ez gyerek kerdese. Ha alapvan nehezen tanul es ra kell dolgoznia (pl a legkisebb lanyom diszes) akkor nem javasolt. De ket nagynak nem okozott vagy okoz problemat.
Lehet h par ev mulva mar a kicsinek sem. O pl pengebb angolbol mint a ket nagy. Szinte folyekonyan beszeli a nyelvet. De a matek tragedia.
Egyebkent nem kellene dolgozniuk... Van eleg penz rajuk is. Amit kvazi megsporolnak nekem, azt el van teve nekik a jovore. Nincs menomobil sima 3-4 eves huawei van mindkettonek. A jogsit ha akarjak maguknak aljak, de nem akarnak.
A fiam most nyaron havi 400e fog keresni, elment epitoipari segedmunkasnak. Azt mondta kell a fizikai munka es hulla faradtan de vigyorogva jon haza 2 hete dolgozik ott.
Ja a lanyomnak kb 500-600e volt amit tanulmanyi versenyeken nyert. Wleg sporolos alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!