Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted probléma az hogy a...

Szerinted probléma az hogy a gyereked dolgozna iskola időben?

Figyelt kérdés
Gimnáziumba jár és garantálja hogy nem menne a jegyei rovására. Nem vagyunk szegény család adok neki pénzt mindenre. Szerinte gáz hogy mindent tőlünk kér, és jogositványt, telefont stb... (nagyobb tételeket) saját maga akarná kifizetni. Nem tudom hogy lehetne ez kivitelezhető, amikor 3kor végez az iskolában, jár edzeni...

2023. jún. 30. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Annyi meg h a lanyom egy melostarsaval jott ossze immar 3eve... Jo a tarsasag neha mennek moziba szorakozni volt h nalunk bogracsoltak.

Diakszovetkezett altal erdemes menni. A gyorsettermek rugalmasak a beosztasban. Ha lemondja pl a masnapi melot nem gond ha idoben szol. (Nem elotte 20 perccel) ebben az esetben a keresetebol osszesen 1000.- kerul levonasra a tobbi az ove. Hati 20 oraban 70-120e siman osszejohet es nem szakad meg.

2023. jún. 30. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha szeretné, miért is ne.
2023. jún. 30. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne próbálhatná meg? Nekem rengeteg iskolatársam dolgozott suli után. Ha nekik ment, akkor neki is fog. Ha mégsem, akkor abbahagyja.
2023. jún. 30. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Próba szerencse. Maximum ha nem megy akkor abbahagyja, legalább szerez egy kis tapasztalatot abban is, hogy felmérje a saját idejét és energiáját. Ha sikerül összehangolnia akkor szuper, ha nem akkor meg jó tapasztalat.
2023. jún. 30. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Heti 2szer 4 óra plusz hétvégén is mehet...Én is mentem. Ugyan úgy tanultam és éltem is.

Sztm örülj Neki, hogy önállósodni akar annak ellenére, hogy támogatjátok rendesen.

2023. júl. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!