Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire hülye apám,...

Tényleg ennyire hülye apám, vagy csak tetteti?

Figyelt kérdés

Szerinte a műholdak UFO-k. Amikor mondom, hogy nem, lecsesz, hogy elcseszte a nevelésemet. Igazából hiába sorolnám a dolgokat, ez az egy példa is elég lehet. Ha érdekel valakit, leírhatom. De a lényeg, hogy ilyen lehet tényleg? Mit tehetnék ellene?

Bár emiatt kezdett el érdekelni kiskorom óta a világűr, mert elhittem, de azóta nem ott tartok...

2023. júl. 1. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tehetsz ellene. O ilyen. Keresd olyan emberek tarsasagat, akikkel megerted magad.🤷🏼‍♀️
2023. júl. 1. 14:38
 2/14 anonim válasza:
52%
Semmit nem tehetsz. Egy láda sörben lefogadom veled, hogy fideszes, és Orbánt a barátjának gondolja úgy, hogy sosem találkoztak még... Max annyi a megoldás, hogy nem beszélgetsz vele olyan témákról amikben ennyire nincs otthon. Eg fideszessel sem lehet normálisan a politikáról beszélni, mert egyből jön a propagandahülyeséggel amiket a tévében hall. Brutális nyomorban szegénységben él a fidesznek köszönhetően, de akkor is a fideszre szavaz. Ha apukádat felvinnék az űrbe és megmutatnák neki a műholdakat, hiába a saját szemével látja akkor is azt mondaná hogy "akkor is ufó" Látja hogy nem az, de akkor is azt mondja.A saját szemének sem hisz.
2023. júl. 1. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha Starlinkeket látott, azok tényleg elég extrémen néznek ki. :)
2023. júl. 1. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es: nem kell politizálni, minden marhaságot erre fogni (nem vagyok Fideszes)
2023. júl. 1. 15:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért, mi a baj a Fidesszel? Szerintem ők vezetik a legjobban az országot...
2023. júl. 1. 15:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem. Apám sem Fideszes.
2023. júl. 1. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem cseszte el a nevelést. Nagyon is jó munkát végzett. A "köti az ebet a karóhoz" nálad is megvan. Megy tovább a "csakisnekemlehetigazam" minta.
2023. júl. 1. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Egy műhold, addig, amíg nincs bizonyítékod, hogy az műhold, addog biza ufo.

Nincs teljesen igaza, de neked meg semennyire, mert te azt se tudod, mi az ufo.

2023. júl. 1. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

"Miért, mi a baj a Fidesszel? Szerintem ők vezetik a legjobban az országot..."

Háááát itt veled is baj van, ugyanannyira vagy furcsa mint édesapád.

2023. júl. 1. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
22%
Bocs de ti mind setétek vagytok, csak én vagyok itt a fény! 😁👍 Pont ezt közölte irónikusan, hogy nem fideszesek. A műhód meg csak műhód, még havan köztük egy-két ufo is titokban műholdnak álcázva! 🙂
2023. júl. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!