Össze jöttem újra a volt barátommal ès az apám egyenesen utálja a fiút?
Figyelt kérdés
Össze jöttem újra a volt barátommal ès az apám egyenesen utálja a fiút . Azon kívűl hogy szakított velem nem tett semmi rosszat ellenük pláne ne nem .Nem volt velük tiszteletlen sem meg semmi ilyen . Azt mondta az apám hogy nincs mèltóságom mert össze jöttem a fiúval ès ezzel a tettemmel megalázom a családom .Már tènyleg nem èrtem ekkora hiba nem lehet ?2023. jún. 18. 09:28
1/8 anonim válasza:
Ha a fiú megtanítana helyesen írni, rögtön megkedvelné ;)
2/8 anonim válasza:
Apád úgy gondolja, hogy a fiú játékszernek tekint téged. Majd újra szakít, ha úgy lesz kedve, és te újra vissza fogod fogadni. Erre értette, hogy nincs meltosagod.
Nyilván ez nem így van, de mivel a részleteket nem ismerjük, általánosságban szerintem ezt gondolja.
3/8 anonim válasza:
Egy ilyen ujrakezdett kapcsolat ritkán szokott tartós lenni pont a szakítás sérelme miatt. De van ilyen. A tesómék 11 évvel ezelőtt szakítottak, külön voltak 2 évig, azóta újra együtt vannak 9 éve.
4/8 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy utálja... Megint egy idétlen reszelgeti a lányát 😂
5/8 anonim válasza:
Én 2 lánnyal is újra összejöttem, miután kidobtam őket. Később újra szakítottam velük (bár másodjára tovább együtt voltunk, 3 hónapok után 8 illetve 13 hónapig) ennyi eszem volt. Remélem nektek máshogy lesz.
6/8 anonim válasza:
Borítékolható hogy újra szakítotok. Mi csak szünetet tartottunk, de utána összejöttünk megint, és ugyanezt gondoltam mint te. Hogy az exem milyen jó és sosem bántott - a francokat nem! -
Ne gyere össze újra azzal, akivel egyszer szakítottál, főleg ha a családod sem kedveli. Nincs közük hozzá kivel jársz, de ha jó a kapcsolat, és ezt mondják, akkor segíteni akarnak.
7/8 anonim válasza:
Ti tudjátok miért jó nektek együtt apádnak semmi köze hozzá.
8/8 anonim válasza:
Gondolom nem akarja hogy megint az legyen a vége mint először.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!