Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan néznek le...

Szerintetek jogosan néznek le a szüleim és a nővérem?

Figyelt kérdés

Folyamatosan beszólogatnak, hogy sűrűn váltogatom a pasikat, holott csak ismerkedek, mert eddig nem volt olyan, aki úgy igazán érdekelt volna. Sok sráccal találkoztam már, és mindig az lett a vége, hogy ide ne hozzak senkit, mert úgyse tart sokáig. Azt azért megemlíteném, hogy egyik randi alkalmával sem történt semmi, maximum egy ölelés, de nyilván ők ezt nem tudják. Csak azt látják, hogy senki mellett nem maradok meg. Annyira rosszul esik, hogy egy utolsó riban*nak néznek.

22N

2023. jún. 28. 06:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Ismerkedési fázisban minek haza vinni?
2023. jún. 28. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Leírta úgy háromszor, hogy nem vitte haza egyiket sem.

Kérdező, ne számolj be otthon, hová mész.

2023. jún. 28. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én bár nem sűrűn váltogattam, mert már elsőre jobban meg tudtam ítélni, ha kár is belekezdeni. De akkor is voltak olyan kapcsolat eleji helyzetek...

Én ezekről nem is beszéltem otthon. Otthon már csak az lett bemutatva, aki komoly is volt...

2023. jún. 28. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 28. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Minek mondod el mindig hova mész, kivel találkozol? Illetve ne találkozz mindenkivel, el nem hiszem hogy neten szimpi aztán élőben nem… ismerkedtem már neten, de x emberből csak 3mal találkoztam évek alatt és ebből 2 komoly kapcsolat lett
2023. jún. 28. 16:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is alig valaki tetszett élőben a netes ismeretségeim közül.
2023. jún. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!