Joker0012 kérdése:
Most mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Röviden : Anyuka elment a háztól e-hónap elején, majd vissza jött pár nap múlva, itthon töltött 10 napot, és már több mint egy hete megint itthagyott engem és a 3 gyermekünket (legidősebb 3 éves lesz, a legkisebb pedig 4 hónapos), sanzos,hogy egy másik ember állhat a háttérben, voltak gondok nálunk is a múltban, de sikerült megbeszélnünk mindent, és ami a legrosszabb,hogy így a munka sem működik, mert egész nap én vagyok itthon a gyerekekkel, a másik pedig az,hogy ennek mi lenne most a pontos jogi útja? Konkrétan nem nagyon jelentkezik, egy nap pár szót beszélünk, csak mondja,hogy jön, jön, de nem jön, elvileg elállt valahol dolgozni is, de nem mond pontos helyet sem, gyerekek felől is alig érdeklődik, senkinek,szinte életjelet sem ad, csak nekem, és azt is nagyon keveset. Voltak korábban vitáink, álltalában a gyerekek miatt, és volt olyan,hogy falhoz is löktem párszor miattuk, mert épp nem úgy bánt velük, ahogy azt kellene, kövezzetek meg, de nem bántam ezt meg, voltak vitáink, de igazából mindenen túltettük magunkat, ez az egész egyik pillanatról a másikra kezdődött ebben a hónapban.2023. jún. 25. 21:50
11/11 anonim válasza:
Nehez helyzet, de eltelik
Minden elmúlik, de nem mindegy hogyan es mi az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!