Joker0012 kérdése:

Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Röviden : Anyuka elment a háztól e-hónap elején, majd vissza jött pár nap múlva, itthon töltött 10 napot, és már több mint egy hete megint itthagyott engem és a 3 gyermekünket (legidősebb 3 éves lesz, a legkisebb pedig 4 hónapos), sanzos,hogy egy másik ember állhat a háttérben, voltak gondok nálunk is a múltban, de sikerült megbeszélnünk mindent, és ami a legrosszabb,hogy így a munka sem működik, mert egész nap én vagyok itthon a gyerekekkel, a másik pedig az,hogy ennek mi lenne most a pontos jogi útja? Konkrétan nem nagyon jelentkezik, egy nap pár szót beszélünk, csak mondja,hogy jön, jön, de nem jön, elvileg elállt valahol dolgozni is, de nem mond pontos helyet sem, gyerekek felől is alig érdeklődik, senkinek,szinte életjelet sem ad, csak nekem, és azt is nagyon keveset. Voltak korábban vitáink, álltalában a gyerekek miatt, és volt olyan,hogy falhoz is löktem párszor miattuk, mert épp nem úgy bánt velük, ahogy azt kellene, kövezzetek meg, de nem bántam ezt meg, voltak vitáink, de igazából mindenen túltettük magunkat, ez az egész egyik pillanatról a másikra kezdődött ebben a hónapban.

2023. jún. 25. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

"igazából mindenen túltettük magunkat"

Te igen, ő nem.

Maradj a gyerekekkel, és legyél jó apjuk.

2023. jún. 25. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kalap, kabát, ha nem vagytok házasok és mehet, amerre lát.
2023. jún. 25. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Három gyerek és a legidősebb 3 éves. És megint otthagyott. Ezek szerint nem ez az első eset.

Tehát közel négy éve folyamatosan terhes, zűrösen éltek. Csak a gyerekeket lehet sajnálni. Ész nélkül csináljátok őket, negyedik azért ne legyen...

2023. jún. 25. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Szegeny gyerekek!

Az a 4 hónapos es 3 eves meg nagyon picik.

Úgy nez ki , hogy lelépett

Majd megkerül

Kérdés te mit akarsz

2023. jún. 25. 22:01
 5/11 A kérdező kommentje:
22:01 : Mondtam neki,hogy építsük újra a kettőnk kapcsolatát, mert okés, sok volt mindenkinek az utóbbi időben, neki elvette minden idejét a gyerekek, nekem a munka, keveset tudtam foglalkozni velük, még ezekután is azt mondtam neki,hogy másodjára elhagyott, hogy próbáljuk akkor meg a kettőnk kapcsolatát megerősíteni, többet foglalkozni egymás lelkével, egymás érzéseivel, és újraépíteni a bizalmat kettőnk között.
2023. jún. 25. 22:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Meg a legjobb kifogás, hogy menjünk el egy másik városba, albérletbe, holott itt van egy nagy kertes házam, 5 szobával, konyhával, fürdőkkel, és egy egész nagy udvarral.

Ezt most dobta be nem olyan rég, miután elment, mert "nem bír itt élni"

2023. jún. 25. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmész a gyámügyre és bejelented, hogy az anyuka meglépett, neked dolgoznod is kell.
2023. jún. 25. 22:52
 8/11 A kérdező kommentje:
És a gyámügy ilyen helyzetben mit tudna csinálni?
2023. jún. 25. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha ennyire ez a vágya akkor menjen.
2023. jún. 25. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondanák ezer tanácsot, de muszaj egyet mondjak, hogy most a gyerekekkel törődj.

Ne a bosszúval, ne azzal hogy a feleseged mit csinal, most a gyerekeknek maximálisan szükségük van rád. Amíg ott dühöngsz, vagy szomorkodsz, vagy agyalsz, a gyerekek addig lelkileg magukra vannak. Ez most a gyerekektől elrabolt idő.

Majd idővel kárpótol az élet, lesz maganeleted, a gyerekek nagyobbak lesznek, de most veluk kell foglalkoznod

Minden más lestoppolva

A hivatalok időrablas, muszaj helyt állj mert 3 gyerek lelki es testi épsége van kockán

2023. jún. 25. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!