Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ennyire azon...

Miért kell ennyire azon rugóznia anyámnak, hogy milyen dezodort használok? Miért kell ennyire nagy jelentőséget tulajdonítani ennek?

Figyelt kérdés

Évek óta ki van akadva azon, hogy én "férfi" dezodort használok lány létemre. És fujj, biztos bzi vagyok, férfi akarok lenni és ezért csinálom ezt. Volt már arra példa, hogy kidobta a dezodoraimat, és kicserélte valami tök másra. Még veszekszik is emiatt sokszor.

Meg ott rugózik, hogy de ez ugye női, mert az illata, meg jujj a csomagolás... Tegyük hozzá, hogy én amúgy nőit használok, csak nem ezeket gyümölcsös édes izéket, hanem azokat, amiknek nagyjából max fél óráig érzed az illatát, kicsit hasonlít a férfi dezodorok illatára, de azán hacsak nem párcentis távolságból szaglássza az ember a ruhámat/hónaljamat, nem érezni. De volt olyan dezodorom, még sok éve, általános végén, ami full illatmentes volt, de a csomagolása fekete volt, rózsaszín kupakkal, és amikor anyám ezt meglátta ezen halálosan megbotránkozott, hogy ez férfi dezodor(közben meg rohadt nagy betűkkel rá volt írva, hogy WOMAN), hát engem ki fognak csúfolni az iskolában. Konkrétan most is ezen hepciáskodik, pedig azóta egyetemre járok. Erre ő azon van ki, hogy azért csinálom, mert férfi akarok lenni, meg ne csináljam, mert ki fognak csúfolni az iskolában. Rettenetesen idegesítő.

Én meg nyilván nem fogok mást használni, csak mert anyám hisztizik. Azt a dezodort használom, ami működik. Ha ez anyám szerint vagy akár ténylegesen férfi dezodor (bár az utóbbira egyszer volt példa, és az fel se tűnt neki), akkor azt. A legtöbbnek tényleg nem sokáig van illata, mert nem az a funkciója, hogy illatosítson. Hülyeség lenne valami haszontalan, öt percig barackosan illatozó cuccot magamra kenni, ha nem használ, csak azért, hogy ha anyám mosás előtt közelről megszagolja a ruhám, akkor megnyugodjon a lelke.

2023. jún. 25. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Durva önértékelési problemai lehetnek anyukadnak, azert csesztet teged is. En is az Old Spice farkasosat hasznalom, mert ez bevalt, sosem csufolt ki erte senki. Nonszensz.
2023. jún. 25. 17:08
 12/18 A kérdező kommentje:
#9 Ja, őrködhetnék a mosógép mellett, hogy mindenképp én tegyem be a cuccokat, anyámnak lehetősége se legyen szaglászni. :D Teljesen reális. Van, hogy melózom szombaton, megyek hétre, hatkor el kell mennem itthonról, akadályozzam már meg azt, ha anyám tízkor rakja be a mosást, amikor én épp dolgozom. :D
2023. jún. 25. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez akkor fog megoldódni csak mikor nem vele élsz.
2023. jún. 25. 23:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Berögződés.

Ez nem klasszikus értelemben vett női dolog ezért nem bírja feldolgozni.

Te nő vagy viselkedj úgy mint egy nő. Ez az elvárás.

Szerintem ez járhat a fejében.

2023. jún. 26. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem nézi kicsit sokat a "közszolgálati" csatornákat?

Nekem is van nő rokonom, aki férfi dezodort használ, mert az vált be neki.

2023. júl. 6. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Jó, hogy ez a legnagyobb problémád.
2023. júl. 7. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Megteheted, hogy veszel egy női dezodort és a szennyesedet befújod vele, hagy legyen boldog.
2023. júl. 7. 20:01
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Bárkin, aki társadalomi nemi szerepeket nyomrá valakire dezodor szintjén is az szexualizáló pervez.
2023. nov. 13. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!