Milyen érzés lehetett anyámnak? Egyáltalán szeret minket?
Figyelt kérdés
Anyámtól hallottam, hogy amikor elfolyt a magzatvize, és ordított apámnak, ő csak a másik oldalra fordult és aludt tovább. Nem tudom kinél volt ez, de emlékszek arra amikor a kisebb húgom és öcsém született, itthon feküdt és nézte a tévét, cseppet sem érdekelte mi van anyámmal. Anyámnak mondtam régebben, hogy szomorú, hogy nem élhette meg a terhesség szépségét. Milyen érzés lehetett anyámnak? Egyáltalán szeret minket?2023. jún. 21. 19:09
1/14 anonim válasza:
Biztos nem volt olyan rossz, ha ennyi gyereket vállalt apáddal.
2/14 anonim válasza:
Ritka nagy tróger volt a férjem, a szülésemet is beleértve.
De ennek köze nincs ahhoz, ahogy a gyerekem iránt érzek. Speciel én az életemnél is jobban szeretem.
3/14 A kérdező kommentje:
Mármint apám egyáltalán szeret minket?
2023. jún. 21. 19:15
5/14 anonim válasza:
Talán abból az irányból kellene közelítened Kérdező, hogy édesanyátok annyira szerette a gyerekeit, hogy még egy ilyen tuskó mellett is vállalt 3-at. Gyakorlatilag magának szült benneteket, hogy legyen kit szeretnie és őt is szeresse valaki.
6/14 anonim válasza:
Na, ezt már neked kell eldöntened, mert te ismered a hozzátok állását!
7/14 anonim válasza:
Pontosan ezért nem kellett volna. Aki saját magát nem szereti annyira, hogy egy trógerral van, az mást sem tud önzetlenül. Bevasalja majd rajtatok, mert rossz állapotú.
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos minden rossz. Sosem kaptunk ölelést anyukánktól sem, stb.
2023. jún. 21. 19:50
9/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy nem szeretett titeket, egyszerűen csak egy tahó mintát látott, amit ő is követett, vagy ilyen hülye gondolkodása volt.
10/14 anonim válasza:
Vele kellene erről beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!