Akik betétet használnak, mennyire érzik, hogy ott van a betét? Melyik az, amit nem lehet egyáltalán érezni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert meglepődtem 1-2 kommenten, hogy szinte nem is érezni a betétet. Vagy csak én érzem, hogy ott van?
Akik szintén betéteznek mensi alatt, ti folyamatosan érzitek, vagy el tudtok vonatkoztatni tőle, el tudjátok felejteni, hogy épp megvan/ott van valami?
Vagy ha igen, melyik az a fajta amit nem érezni?
2022. aug. 16. 20:48
1/8 anonim válasza:
En Naturelát használok,de persze lehet érezni,hogy ott van! Olyan mint egy tisztasági csak nagyobb! :)
2/8 anonim válasza:
Mindig érzem, hogy ott van, de bizonyos idő után már annyira megszokom, hogy fel sem tűnik, pedig igazából érzem. Aztán amikor letelik az ideje a betétezésnek és anélkül vagyok, kell egy perc, hogy megszokjam, nincs betét.
3/8 anonim válasza:
én is betétezek, de én a mensi alatt végig érzem, hogy ott van :( elég kényelmetlen, de ez van. tampont nem tudok használni, úgyhogy muszáj bírnom.
4/8 anonim válasza:
Érezni, főleg nyáron, amikor amúgy is szrrá izzadsz és még az a szintetikus vacak is izzaszt.
Tampon, mert betéttel nem érzem magam komfortosan :(
5/8 anonim válasza:
Amíg betétet használtam, nagyon éreztem és nagyin kidörzsölte ott a bőrömet.
Lehet, hogy valakinek bejön, nekem nem.
6/8 anonim válasza:
én mindig érzem :) de megszoktam már.
7/8 anonim válasza:
szerintem nem létezik oylan betét, amit ne lehetne érezni. nagyon nehéz megszokni, hisz kényelmetlen (nekem a mai napig nem sikerült teljesen, pedig már egy ideje mensizek). olyan, mintha az ember lánya pelenkába lenne egész mensi alatt (sok betét vastag, csörög-zörög stb). de tudom ez természetes dolog és nekünk nőknek az életünk része kb 40 évig. beletörődtem, elfogadom és kész.
8/8 anonim válasza:
Nem lehet nem érezni, és nagyon rossz érzés, ezért csakis a tampon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!