Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha a 16-17...

Mit gondolnátok, ha a 16-17 éves lányotok a szemetekbe mondja, hogy nem visz buliba óvszert, ő házasság előtt úgysem veszti el?

Figyelt kérdés
Nyilván még szűz
2023. jún. 21. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

10. És a házasság utáni szexnek az az eredménye, hogy a nő nem ismeri a saját igényeit, nem tudja, mit szeret, mit nem szeret, hogyan szeretné, a férfi a tulajdonának tekinti, egy lyuknak, amibe üríthet.

Egy nőnek is igenis joga van megismerni a saját testét, felfedezni, mit szeret a szexben, és ez bizony egy partnerrel nem megy.

2023. jún. 24. 06:40
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

A kornyezetem szerint (am hazas meg nem vagyok csak menyasszony) de a kornyezetem szerint ez csak..es kizarolag a szerencsemen mult. Hogy a parom erdekli h nekem mi jo.

De igazatok van mert elotte 1 parom volt akit semennyire se erdekelt h nekem jo e!! Es igy tudtam orulni a mostaninak akit erdeklek!

Oke ez igaz.. vagy szimplan szerencse. Mindenesetre orulok h nem kellett 10 ember ala fekudni..akkor is ha manapsag a divat az h az en koromban (25-30 kozt) mar a nok 18 ferfival csinaltak... Ez van.

Ettol fuggetlenul minket akiknek fontos a hazassag bedaralt a rendszer.

Szerinted..megkerte volna a kezem ha nincs szex. Hat biztosan nem..

Ez a baj.

Es ez az osszes not erinti. Legalabb a jegyessegig jussanak el a halo szoba elott. Ha meg nem mukodik ak nem hazasodnak ossze na..

2023. jún. 24. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

#12 vagyok. Ilyenkor jon a "de neked is jo a szex vagy nem??" Igen.. jo viszont rohadt szegyen szerintem teljesen atadni magam.. addig.

Akarmilyen jol esik a szex. Buntudatom van mert ha kitarulkozok.. mimdent odaadok.. miert venne el.. ???? Ha mindent megkap igy is..

De ez van.

Vagyis :D neha huzni kell egy hatart ebben is..

2023. jún. 24. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Jah, hogy akkor ezek szerint te azért házasodsz mert házasság előtt bűn szeretkezni? XD Oké.
2023. jún. 24. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
Ez a házasságig nincs szex azért eléggé elavult dolog már.
2023. jún. 24. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

“ Egy nőnek is igenis joga van megismerni a saját testét, felfedezni, mit szeret a szexben, és ez bizony egy partnerrel nem megy.”

Itt ez megy, nyugi. Jó sokkal csinálják a magyar lányok. Eredmény: 30 éves kor előtt kiégett, lelakott gusztustalan ragyás fej és még mindig nem tudja mit akar!!!

Mert ez soha nem a partnerek számától függött, hanem a mentalitástól. A világ túlsó felén az emberek, férfiak és nők is egy partnerrel feküdnek le. Tudják, hogy egy dobásuk van, ezért mindent megtesznek, hogy négy fal között megbeszéljék. Sokkal boldogabbak a kiegyensúlyozott házasságukban.

Ezzel szemben mit kapsz itt? Egy fél városon átment lelakott, kiégett gusztustalan “nőt”, huszonhatmilliárdszor összetört depressziós szívvel, néhanapján teljes apátiával környezete felé, aki nem tud túllépni az exein, s aki folyamatosan kitekintget, mert amúgy ez teljesen normális a kapcsolatban…

Perfect…

Hadd ne mondjam, melyik modell a működőképes…

2023. jún. 25. 07:19
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem minden nő, aki megismeri a saját testét és igényeit ég ki harmincas éveire, nem kell általánosítani, csak mert te nem kapsz nőt a hülye felfogásoddal, ahol a nő csak neked lehet alárendelt akkor és amikor te akarod, de te nem tudod kielégíteni, mert azt se tudod, mit hol találsz rajta, és szarsz rá, mi esne neki jól.
2023. jún. 25. 08:47
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

Na látod, erről írok!

Írok egy általános jelenségről, ami Magyarországon a világ legtermészetesebb dolga, erre rögtön megkapom, hogy biztos nincs nőm, elmehetnék a francba, nem tudom kielégíteni, incel vagyok….

Istenem…

Elmehettek a francba a hülyeségeitekkel tényleg!

2023. jún. 25. 08:55
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem ez a természetes, csak sokan vannak így, és ez nem csak nálunk van így, hanem az egész világon, ugyanis ha nem tűnt volna fel, a covid óta mindenki kifordult magából, meg van hülyülve. Régen is voltak ilyenek, de nem ez volt a jellemző.
2023. jún. 25. 08:57
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

Akarmilyen jol esik a szex. Buntudatom van mert ha kitarulkozok.. mimdent odaadok.. miert venne el.. ???? Ha mindent megkap igy is..

Miért venne el...? A szexért vesz el szerinted? Engem elvettek úgy, hogy előtte 2 évet már együtt éltünk, érdekes.

Mert ez egy ajándék, hogy te tartogatod a szüzességedet,ő meg cserébe szíveskedik téged feleségül venni?

Bűntudatod? Az elég baj.

2023. jún. 26. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!