Mit gondolnátok, ha a 16-17 éves lányotok a szemetekbe mondja, hogy nem visz buliba óvszert, ő házasság előtt úgysem veszti el?
10. És a házasság utáni szexnek az az eredménye, hogy a nő nem ismeri a saját igényeit, nem tudja, mit szeret, mit nem szeret, hogyan szeretné, a férfi a tulajdonának tekinti, egy lyuknak, amibe üríthet.
Egy nőnek is igenis joga van megismerni a saját testét, felfedezni, mit szeret a szexben, és ez bizony egy partnerrel nem megy.
A kornyezetem szerint (am hazas meg nem vagyok csak menyasszony) de a kornyezetem szerint ez csak..es kizarolag a szerencsemen mult. Hogy a parom erdekli h nekem mi jo.
De igazatok van mert elotte 1 parom volt akit semennyire se erdekelt h nekem jo e!! Es igy tudtam orulni a mostaninak akit erdeklek!
Oke ez igaz.. vagy szimplan szerencse. Mindenesetre orulok h nem kellett 10 ember ala fekudni..akkor is ha manapsag a divat az h az en koromban (25-30 kozt) mar a nok 18 ferfival csinaltak... Ez van.
Ettol fuggetlenul minket akiknek fontos a hazassag bedaralt a rendszer.
Szerinted..megkerte volna a kezem ha nincs szex. Hat biztosan nem..
Ez a baj.
Es ez az osszes not erinti. Legalabb a jegyessegig jussanak el a halo szoba elott. Ha meg nem mukodik ak nem hazasodnak ossze na..
#12 vagyok. Ilyenkor jon a "de neked is jo a szex vagy nem??" Igen.. jo viszont rohadt szegyen szerintem teljesen atadni magam.. addig.
Akarmilyen jol esik a szex. Buntudatom van mert ha kitarulkozok.. mimdent odaadok.. miert venne el.. ???? Ha mindent megkap igy is..
De ez van.
Vagyis :D neha huzni kell egy hatart ebben is..
“ Egy nőnek is igenis joga van megismerni a saját testét, felfedezni, mit szeret a szexben, és ez bizony egy partnerrel nem megy.”
Itt ez megy, nyugi. Jó sokkal csinálják a magyar lányok. Eredmény: 30 éves kor előtt kiégett, lelakott gusztustalan ragyás fej és még mindig nem tudja mit akar!!!
Mert ez soha nem a partnerek számától függött, hanem a mentalitástól. A világ túlsó felén az emberek, férfiak és nők is egy partnerrel feküdnek le. Tudják, hogy egy dobásuk van, ezért mindent megtesznek, hogy négy fal között megbeszéljék. Sokkal boldogabbak a kiegyensúlyozott házasságukban.
Ezzel szemben mit kapsz itt? Egy fél városon átment lelakott, kiégett gusztustalan “nőt”, huszonhatmilliárdszor összetört depressziós szívvel, néhanapján teljes apátiával környezete felé, aki nem tud túllépni az exein, s aki folyamatosan kitekintget, mert amúgy ez teljesen normális a kapcsolatban…
Perfect…
Hadd ne mondjam, melyik modell a működőképes…
Na látod, erről írok!
Írok egy általános jelenségről, ami Magyarországon a világ legtermészetesebb dolga, erre rögtön megkapom, hogy biztos nincs nőm, elmehetnék a francba, nem tudom kielégíteni, incel vagyok….
Istenem…
Elmehettek a francba a hülyeségeitekkel tényleg!
Akarmilyen jol esik a szex. Buntudatom van mert ha kitarulkozok.. mimdent odaadok.. miert venne el.. ???? Ha mindent megkap igy is..
Miért venne el...? A szexért vesz el szerinted? Engem elvettek úgy, hogy előtte 2 évet már együtt éltünk, érdekes.
Mert ez egy ajándék, hogy te tartogatod a szüzességedet,ő meg cserébe szíveskedik téged feleségül venni?
Bűntudatod? Az elég baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!