Miért nem lehet elfogadni, hogy engem nem érdekel, hogy legyen párkapcsolatom?
Anyám folyton ezen van ki, hogy jajj, majd ha párom lesz, legyen már párom, miért nincs párom, hogy lesz így családom(mintha elsős egyetemistaként marha aktuális lenne). Engem meg nem érdekel ez a kapcsolatosdi, százszor elpofáztam, hogy akadjon már le a témáról, de nem, ha éppen otthon vagyok, akkor mindig szóba kell hozni, hogy ő mennyire izgatott, hogy én majd egyszer bemutatok valakit. Egyszerűen nem tud érdekelni, ha lesz kapcsolatom, tök jó, ha nem még jobb. Nem ismerkedem tudatosan, van szociális életem, kinda sűrű a tanév közben, kétheti egy buli megvan, kb minden délután van programom, mert vagy együtt tanulok valakivel/valakikkel, vagy csak együtt lógunk, de szeretem, ha mondjuk arra megyek haza/vissza a koliba, hogy éppen nincs senki körülöttem. Én rettenetesen szeretem a magányt, és nem érzem a késztetést, hogy kapcsolatot akarjak, ami egyszer úgyis az összeköltözésig megy el. Plusz egyszerűen nem érdekel senki sem komolyabban a környezetemben, de mivel nem is vágyom kifejezetten kapcsolatra, nem is társkeresőzöm mondjuk, ha valakit random megismerek, akkor jól elvagyunk, de sosem mozgat meg senki úgy, hogy én többet akarjak barátságnál. Egy ideig volt egy barátságnál több, félig romantikus, de nem párkapcsolat kapcsolatom egy másik lánnyal, nem kifejezetten barátság extrákkal, mert ennél több volt, de erről nem számoltam be otthon, mert kit érdekel, de ez is leépült a távolság miatt, de csalódott nem vagyok miatta. Az sem érdekel, hogy csak szexeljek valakivel, mert amúgy nem hiányzik.
Egyszerűen nem érdekel annyira, hogy tegyek érte. Ha úgy alakul, hogy legyen, akkor legyen, de nem dőlök a kardomba, ha nem lesz. Fárasztó azt hallgatni, hogy de, márpedig legyen párom.
Végülis ezzel sokan vannak így hogy néha szexelnek, de amúgy még nem akarnak párt, majd amikor már a fiatalabb évek legjava eltelt akkor kezdenek akarni.
Vagy persze olyanok is vannak akik soha,de azok eleve nem is nagyon barátkoznak mert nincs igényük semmilyen társaságra
Mondjuk eléggé könnyen kitudnád magyarázni a dolgot, hiszen élsz társasági életet söt még bulizni is jársz, szóval kb csak annyit kell mondani hogy egyenlöre még nem találtad meg az igazit, de mivel jársz ide oda idö kérdése, ö sem örülne ha nem megfelelö emberrel állítanál haza kb ennyi.
A másik ami fontolandó ha ennyire zavar ez a dolog akkor lehet hogy valójában akarsz kapcsolatot és ezért idegesít hogy mindig mondja.
Aki nem akar semmit elengedi a füle melett vagy beeteti a kérdezöket kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!