A páromnak van egy fia, nem tudom elfogadni?
Én most picit összezavarodtam: azt mondod elfáradtál, hogy ha veletek van a gyerek, azt érzed nincs idő kettőtökre, de közben meg szeretnél még egyet?
Én értem, az akkor vér szerint a tied lenne, ami jó, de azértte is érzed picit, hogy ha ennyire nem bírod, akkor lehet nem a legjobb ötlet. Legalábbis nem most még egy gyerek.
Mert érthető, te úgy érzed az nem még egy, hanem "A" gyereked lenne... Vagy azt gondolod, egy csecsemő, ami a te véredből van kevésbé fárasztana le? És közben a párodnak továbbra is megmarad ez a gyereke, az már így kettő ráadásul.
De te tudod, én csak próbálom megérteni.
30 fölött minden eltelt évvel nő a kockázat, hogy a gyerek valamilyen mentális vagy fizikális problémával születik meg. Autizmus, vérszegénység, stb. A te órád ketyeg, és mégis feleséges, gyerekes férfival jössz össze. Csak egyet kérdeznék tőled is, és az összes hasonló milliárdnyi nőtől: Nektek mi bajotok van??
Szerinted a férfi újra át akarja majd élni a virrasztós, csecsemősírós hajnalokat?
Ne. Kérlek ne akarj gyereket vállalni egy elvált apukától.
A meglévő gyerek szívná meg legjobban, mert ha most még ki se mered mondani, de egyre jobban megfogod utálni, olyanért amiről nem is tehet.
Már most nem tudod elfogani, ha lenne egy közös azt is sajnálnád, hogy levegőt vesz.
A párod meg nem akar még egy gyereket, vagy legalábbis nem tőled, csak ehhez meg túl gyáva, hogy őszintén kimondja.
Keress egy független palit, aki ugyan arra vágyik amire te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!