2éve vagyunk együtt a párommal! Én 30/L Ő 33/F Eleinte szerettem 3as ban időt tölteni a gyerekével is, de úgy érzem mára elfáradtam..annyira új volt a helyzet és imádom is a gyerekeket . beszéltük többször is, hogy szeretnénk közös gyereket mi is, de valamiért mindig az anyagiakra fogja hogy még nincs itt az ideje ha komolyabban belemerülünk a témába. A kezemet sem kérte még meg soha senki . Azt sem erőlteti nagyon. 1,5 éve vált el a feleségétől. Közös felügyeleti joga van, heti 7-5napot nálunk van a gyerek , amitől már kikészülök, hogy kettőnkre sosincs idő. Hiába mondom el neki az érzéseimet , látom , hogy erőlködik . Viszont csak ideig óráig tart.. amikor itt van a gyerek nincs bennem semmi rossz érzés felé, viszont egy féltékenység elkap azzal kapcsolatban, hogy ő átéli azt ami nekem a legnagyobb álmom. Annyira egyedül érzem magam olyankor amikor itt van a gyerek, jelentéktelennek. Nagyon fáj , viszont próbálom elfogadni.. de azt érzem kevés vagyok.. mert mindig csak a gyerekéről beszél, a miénket meg nem erőlteti. Inkább mint ha kerülné ezt a témát. Kezdek belebolondulni:( én vagyok ennyire rossz? Nagyon tombolnak már bennem a hormonok..
19: ilyen esetben ki fizeti a masiknak a tartasdijat? Azt azert furcsallom, hogy heti 5-7 napot az apjanal van a gyerek.
2023. febr. 6. 18:59
22/47 A kérdező kommentje:
Egyik héten 3 nap hétvége nélkül, másik héten 3 nap plusz hétvége! Sokszor hangoztatja, hogy egy mércén vagyok a gyerekkel és sokszor mondja le a találkát ha beteg vagyok vagy közös programunk van
2023. febr. 6. 19:06
23/47 anonim válasza:
Tűrsz vagy menekülsz, más választásod nagyon nincs. Fiatal vagy még, találsz mást, rengeteg 30-as nem akar gyereket, vagy későbbre tervezi.
2023. febr. 6. 19:10
24/47 anonim válasza:
Nincs azzal baj ha "második" vagy.Fiam az első,gyerekem anyja és én a végén kullogok ....
2023. febr. 6. 19:11
25/47 anonim válasza:
Elárulom, a saját gyerek még fárasztóbb lenne, az első 2-3 évben ha nincs mákod, évi 3654 napon, napi huszonnégy órában állhatnál ugrásra készen, És már az is luxus lesz hogy egyedül menj el pisilni, nemhogy a pároddal bőven legyen időtök egymásra. Szertintem a csávód pontosan látja hogy jelenleg alkalmatlan lennél anyának.
2023. febr. 6. 19:14
26/47 anonim válasza:
*365
2023. febr. 6. 19:15
27/47 anonim válasza:
A leírásból úgy tűnik, hogy a párod (egyelőre) nem akar újabb gyereket. Viszont az is látszik, hogy nagyon jó apa. Sokszor pont az a panasz az elvált pasikra, hogy nem érdekli őket a gyerek, nem fizetik rendesen a gyerektartást stb.
Ha neked a gyerek a legnagyobb álmod, akkor vagy vársz, amíg a párod készen áll egy újabbra (ha egyáltalán akarni fogja), vagy találsz valaki mást, aki szintén belátható időn belül szeretne.
2023. febr. 6. 19:20
28/47 A kérdező kommentje:
Azzal indokolta , hogy ugyan azt megszeretné adni a közös gyereknek is mint amit a mostani kap! Mert nem akarja, hogy bármit is nélkülözzön a közös gyerek! Hozzáteszem nem keresünk rosszul, viszont a mostani helyen fel akar mondani, mert idegileg mind fizikailag ki van lelkileg
2023. febr. 6. 19:25
29/47 anonim válasza:
"A kezemet sem kérte még meg soha senki . Azt sem erőlteti nagyon. 1,5 éve vált el a feleségétől."
Most vált el, nyilván tanult a dologból... :D
2023. febr. 6. 19:32
30/47 anonim válasza:
22:
"Egyik héten 3 nap hétvége nélkül, másik héten 3 nap plusz hétvége!" -
Es a tartasdijjal mi a helyzet?
"Sokszor hangoztatja, hogy egy mércén vagyok a gyerekkel és sokszor mondja le a találkát ha beteg vagyok vagy közös programunk van" - De akkor mi a problema?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!