Elvárhatom anyámtól, hogy ne jöjjön be és ne ücsörögjön a szobámban?
Én már 25 vagyok szóval rég, nagyon rég nem kellene itthon laknom, de itthon lakom néha-néha. 1-2 hónapig vagy fél évig időnként.
Mi általában a lakásban papucsban vagyunk, nem megyünk be utcai cipővel, hanem az előszobában le vannak téve, de az a baj, hogy a bejárati ajtó és az előszoba területe átjáró a WC-hez illetve az egész lakás közepén van, ezért átjárunk rajta. Anyám néha fel sem veszi a papucsot.
Gyakorlatilag nem megoldható az, hogy a papuccsal ne vegyük fel az utcai koszt az előszobából, hiába van rendszeresen felmosva, valamennyi kosz, amiről azért tudjuk, hogy az utcai kosz az nagyon erősen fertőző tud lenni, szét van hordva, ezért én egy + faktort közbeiktattam, én le szoktam venni a papucsot a szobám előtt a szobám meg úgy fel van porszívózva és mosva, hogy enni lehetne róla annyira tiszta a padló. Ez azért is van így, mert mezítláb amikor befekszem az ágyamba, vagy leheveredek, nem hordom fel az ágyra a koszt, ezért gyakorlatilag minimális az esélye a pattanások, furunkulosok, koszkiütések kialakulásának amit pont az okoz, ha valaki az utcai koszt felhordja az ágyára, vagy utcai ruhában leül rá.
Na anyám viszont sokszor bejön papuccsal, vagy zokniban úgy, hogy a zokni felvette a lakásból a szétszóródott utcai koszt is.
Ráadásul leül az ágyamra és ott szokott ücsörögni, ráadásul az ágyamnak arra a részére, ahol az arcom szokott lenni.
Na ezzel az a baj megint csak, hogy ő sokszor ugyanabban a ruhában ül le a BVK-n, amiben otthon van, így a csöveshugyos-bkv-s nadrággal ül bele az ágyamba ahol az arcom van. Én ezt úgy szoktam, hogy amikor hazaérek azonnal leveszem az utcai ruhát, de úgy mintha valami fertőző labor védőruha lenne, ha tehetem lezuhanyozom és felveszek egy tiszta otthonit.
Anyukám viszont nem tart ilyen erős hiigéniai védőgátakat és fölöslegesen szivatom magam ezekkel a dolgokkal ha ő simán ráül a bkv-s nadrágjával az ágyamra. Amúgy ezt általában akkor csinálja amikor elmegyek otthonról, akkor bejön a szobámba, nem nyúl semmihez csak ücsörög, elmereng. Igazából nem szeretném bántani ezzel, hogy behordja a koszt és el sem tudom neki magyarázni az egészet.
Na szerintetek én vagyok tisztaságmániás, vagy tényleg elvárható lenne, hogy ne ücsörögjön az ágyamon, vagy ez bántó dolog?
Szerintem teljesen okés a tisztaság igényed.
Az utca tele hányással, köpettel, kutyasz@rral, stb.
A tömegközlekedés ülései összehúgyozva, olykor összesz@rva.
Mi sem járkálunk be cipővel csak az előszobáig, sőt az ismerős körben is leveszik a cipőt.
Vagy szólj anyukádnak nagyon finoman, hogy ne üljön utcai ruhában a párnádra, vagy letakarod, vagy beágyazol.
Amúgy nem csodálkozom a válaszokon.
Annyi igénytelen, ápolatlan, büdös ember van.
Kiöltözve, köröm, pilla, smink, de a hajuk bűzlik a zsírtól, a testük az izzadságtól rohad, a szájuk, mint az emésztő.
Én pl 19 vagyok és ugyanezvan velem is anyám szerint beteges màr amit csinálok de telibe lszrom én így érzem magam jól.
Nekem pl a szobámba senki semmilyen papucsal nem jöhet be és ez pont.
Egy kérdés anyud mi a fszt keres a szobádba,neki nincs?
Egyébként pl az enyém csak olyankor jön be ha kell segítsek valamit vagy valamit kérdezni akar és ennyi de ha az ágyamban pl nem engedem hogy ráüljön vagy állva mondja vagy mehet kifelé,szerintem ezzel nincs gond ha nem követi ő is ezt az életformát.Simán küld ki és kész.
Ez nem patikatisztaság, hanem tényleg kicsit tisztaságmánia.
Ennyi erővel mielőtt a házba belépsz vegyél le minden kinti ruhát - lehetőleg ne a szomszédok szeme láttára - és csak úgy menj be a házba, hisz mi van ha egy kis légmozgás levisz a ruhádról valamit az meg mondjuk épp a frissen mosott tányérok felé veszi az irányt a mosogatóban?
Szóval az ágyadnak sem lesz semmi baja, ha meg mégis elkapsz valamit akkor inkább az immunrendszeredre kellene ránézetni.
Hát legjobb lenne, ha úgy lenne az egész ház megtervezve, hogy középen van egy két ajtós zuhanykabin. Kívül egy mosókonyha és öltöző a kinti ruháknak belül meg egy külön mosókonyha a benti ruháknak. És akkor miután hazajössz és levetkőzöl az előszobában le is kellene zuhanyoznod, majd ezután léphetsz át a zuhanykabin külső ajtaján, ahol felveheted a steril, illatmentes mosószerrel, illatmentes öblítővel mosott otthoni ruháidat légtisztított ionizált térben. Ez lenne az ideális.
Ehelyett sokan még a kutyájukkal is képesek együtt aludni ami a szőrével gyakorlatilag felsöpri az utcáról a kutyaszarport,húgyot. én belebolondulnék.
Nos most valahogy nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz vagy komolyan gondolod. Ha trollkodsz akkor oké, itt a nyár, unatkoznak sokan. Ha viszont komolyan gondolod akkor tényleg inkább el kéne gondolkodni, hogy esetleg gond van, és megoldani a dolgokat, mert csak a saját életed keseríted meg ezzel. Nem fogok én rá sok szót fecsérelni, de egy érdekes történet:
Lehet nálad is hasonló dolog áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!