Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim nem...

Nagy Hanna20 kérdése:

Mit tegyek? A szüleim nem akarnak elengedni.

Figyelt kérdés

Heti rendszerességgel jönnek hozzánk a szüleim. Gyakran telefonon is hívnak, és a semmiről beszélnek. Mikor felhoztuk a családdal, hogy szeretnénk elköltözni a városból, akkor rögtön ellenezték és mindent elkövettek, hogy ne menjünk el.

Nagyon szeretem őket, de én is szeretnék önálló életet élni.

(A negatív válaszokat mellőzétek. Köszi!)

2023. jún. 19. 11:04
1 2
 1/13 FeketeCsucsor válasza:
17%
Én ugyanígy voltam. Kazakhsztànig szaladtak. Meló majd egy karakalpak pasi. Most màr màs a hozzààllàsuk.
2023. jún. 19. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kevés az info. De annak alapján, amit írtál:

"szeretnénk elköltözni a városból"

Költözzetek el!

2023. jún. 19. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell őket mindenbe beavatni, sőt, ha hibátlanul mennek, még beengedni sem.
2023. jún. 19. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell az engedélyük. Ha el akartok költözni, akkor elköltöztök.

Csak a döntést közöljétek velük, mondjátok el, miért döntöttetek így (pl. jobb munkalehetőség stb.). Kénytelenek lesznek elfogadni, mást úgysem tehetnek.

2023. jún. 19. 11:29
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Te valami nevelőotthonban élsz és kiskorú vagy? Ha nem, akkor miért érdekel a véleményük?
2023. jún. 19. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltál 18? EBben az esetben nem kell a szüleid engedélye a költözéshez. Majd emgemésztik.
2023. jún. 19. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén: mit érdekel, mit szólnak a szüleid? A saját érdekedben nőj fel, különben egyik nap arra ébredsz, hogy a férjed-feleséged elhagyott.
2023. jún. 19. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
*férjed :)
2023. jún. 19. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők is szeretnek téged, akkor költözés után is fognak.

Ha nem tudják elfogadni, hogy így nekik kicsit többet kell utazni, hogy meglátogathassanak, akkor az nem volt őszinte szeretet.

2023. jún. 19. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál 18 akkor oda és akkor költözöl ahová akarsz mivel a szülőknek nincsen joguk megtiltani.
2023. jún. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!