Heti rendszerességgel jönnek hozzánk a szüleim. Gyakran telefonon is hívnak, és a semmiről beszélnek. Mikor felhoztuk a családdal, hogy szeretnénk elköltözni a városból, akkor rögtön ellenezték és mindent elkövettek, hogy ne menjünk el.
Nagyon szeretem őket, de én is szeretnék önálló életet élni.
Én ugyanígy voltam. Kazakhsztànig szaladtak. Meló majd egy karakalpak pasi. Most màr màs a hozzààllàsuk.
2023. jún. 19. 11:11
2/13 anonim válasza:
Kevés az info. De annak alapján, amit írtál:
"szeretnénk elköltözni a városból"
Költözzetek el!
2023. jún. 19. 11:12
3/13 anonim válasza:
Nem kell őket mindenbe beavatni, sőt, ha hibátlanul mennek, még beengedni sem.
2023. jún. 19. 11:14
4/13 anonim válasza:
Nem kell az engedélyük. Ha el akartok költözni, akkor elköltöztök.
Csak a döntést közöljétek velük, mondjátok el, miért döntöttetek így (pl. jobb munkalehetőség stb.). Kénytelenek lesznek elfogadni, mást úgysem tehetnek.
2023. jún. 19. 11:29
5/13 anonim válasza:
Te valami nevelőotthonban élsz és kiskorú vagy? Ha nem, akkor miért érdekel a véleményük?
2023. jún. 19. 12:13
6/13 anonim válasza:
Elmúltál 18? EBben az esetben nem kell a szüleid engedélye a költözéshez. Majd emgemésztik.
2023. jún. 19. 13:15
7/13 anonim válasza:
Őszintén: mit érdekel, mit szólnak a szüleid? A saját érdekedben nőj fel, különben egyik nap arra ébredsz, hogy a férjed-feleséged elhagyott.
2023. jún. 19. 14:35
8/13 anonim válasza:
*férjed :)
2023. jún. 19. 14:35
9/13 anonim válasza:
Ha ők is szeretnek téged, akkor költözés után is fognak.
Ha nem tudják elfogadni, hogy így nekik kicsit többet kell utazni, hogy meglátogathassanak, akkor az nem volt őszinte szeretet.
2023. jún. 19. 16:10
10/13 anonim válasza:
Ha elmúltál 18 akkor oda és akkor költözöl ahová akarsz mivel a szülőknek nincsen joguk megtiltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!